[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
連曼聯D球員自己玩fantasy league都冇買連
https://fantasy.premierleague.com/leagues/1201422/standings/c
佢中意risky 都唔好打逗後
呢個係佢能力同意識矛盾既地方
當然世3係直接攻擊球員同普巴唔同
但直接做唔到都要做到間接改變球賽形勢先得
佢而家係隊波頹佢都跟住頹 咁點係世界級球員
垃圾曼冇一個穩定戰術環境
比佢tune 意識
佢都傳唔少靚波, 前面班大帝把握力低佢都無計
好多時係搵唔到人傳, 俾人屌佢妹波
上季隊曼聯俾件KDB一樣死
我諗搵C朗/美斯開無雙應該OK
其實佢真係好鍾意妹波 唔知壞習慣定點 有好多第一時間佢唔傳點都妹一兩下先 之後就俾人迫去死位繼續妹到失波
不過見佢對狼隊上半場係比第一場妹少左
佢踢呢個位做決定要再快先得
有冇得join佢地個league
點解 Mata 完全冇得踢
踢到曼聯 再同P仔打好關係應該就入到group
無BNO 可以點做
比利時中鋒盧卡古(R.Lukaku)表示,自己在曼聯效力時,經常會被當做「代罪羔羊」,他和普巴(P.Pogba)、山齊士(A.Sanchez)都是如此。

盧卡古今年夏天從曼聯轉會國際米蘭,結束了在奧脫福不愉快的最後一年。《Lightharted Podcast》在轉會完成前對他進行了採訪和錄製,日前才正式播出。在訪談中,盧卡古談到了「代罪羔羊」的話題。

「他們總是要找幾個,」盧卡古說,「是普巴,是我,或者是山齊士。所有時候都是我們這三個人。」

「對於我來說,從很多方面我都能看出這一點(自己成為代罪羔羊),很多人認為我不該成為球隊體系的一部分,這是我從一些談話中得到的感覺,我知道就是這麼回事。」
簽左先講
留係度一齊抗爭
Fantasy league 係挽咩架 冇留意開
見到James買左自己
照簽
Btw 聽講夜子揸綠卡
個個都用馬仔咁
唔係大陸身份證咩
希望星期六場波班職球員可以戴條手帶或著件TEE或其他方法去支持POGBA, 等佢知道成隊人都支持佢, 增加埋士氣

當然希望埋GOMES正選
得後防買得過
感覺隊波同big 6其餘幾隊啲組織,走位同進攻意識都差好遠 成日都係夾硬勉強射去完結攻勢 永遠都搓唔空人地後防造到big chance
無反過任何人,不割蓆不指責
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞