[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
加利佬史長老波都教唔掂就收嗲啦
如果係又屌唔係又屌果班係由90年代就開始支持曼聯既,我明白了解,隊波由咁橫掃英倫球壇,係歐聯爭霸,贏英超冠軍係基本搞到依家爭英超前四都開始勉強,一下子係好難接受。不過咁樣正正測試緊你有幾支持自己愛隊。
就好似身邊有睇開籃球既朋友,佢地係忠實既GSW球迷,隊波霉左好多年,做左咁多年魚腩但一直不離不棄,到近年隊波掘起,佢地真係有種守得雲開既感覺。

如果係後費sir年代先開始鍾意曼聯既要有心理準備,如果係勝利球迷心態咁去支持曼聯,你會好辛苦
我尊敬佢地作為係我地名宿,
但好心唔好成日鳩up搞鳩曼聯啦,
一個教華倫教到下半版,一個教League 2教到7場嬴得1場
呢幾年班勝利球迷走哂啦
個個教波唔掂走去做講波佬
鳩UP先係佢地正職
你有無見碧咸畢特菲臘仔咁多野講
講真 成日都話有勝利球迷我又唔係好覺有 身邊班fd都係08年前後先撐曼 都冇聽過有人轉左會捧其他隊 反而識有人睇NBA嘅幾乎兩三年轉一次會
咸爺不嬲都唔會同佢地癲 自己做班主仲好啦 畢特同菲臘仔長期都有正職 邊得閒成個廢中咁咁多嗲
咸爺大把贊助點同
終身adidas代言都已經一舊錢
雖然佢老婆個brand蝕錢但都應該仲大把
咸爺出一個ig post都袋幾百萬
盧卡古說︰「他們需要找人做代罪羔羊,就是普巴、A山和我3人。但我不認為只有我踢得不好,很多人也表現不好,假如他們只想怪罪於我,f*** it,隨你喜歡。」

「我認為球隊很有潛質,但需要時間建立,但很多人說我不適合球隊的踢法,這令我感到很好笑,為何我在曼聯這麼差,但在國家隊卻有好表現?」

「我在國家隊時沒有人會批評我,過去幾年他們對我改觀,但曼聯沒有,發生這些事實在『s*** 』!」

「國家隊的踢法正是與曼聯一樣,表現不好的話是我的問題?我在世盃射入了4球,為比利時攻入了48球。大家都知道國家隊的比賽與球會不同,那我們是否需要溝通一下解決問題?」

「很多人也說我在曼聯得不到保護,當有離隊傳聞時沒有人為我解釋,球隊沒有表明仍需要我留隊,就像說我可以離開一樣,所以現在我便離開了。」
有錢買隊美職黎搞就知佢大把水
不過新球場好似奶奶地野

美國傳媒報道,碧咸發展美職聯新軍國際邁亞密遇上阻滯,其球場選址經土壤測試後,發現污染程度超標兩倍以上,鋇及鉛的含量也超過法定限制,相信與該處附近曾是焚化爐所在地有關。國際邁亞密表示,將與市政府保持密切溝通,期望可作出補救;英國《太陽報》則報道,碧咸或需動用4,100萬英鎊去處理土壤污染問題,但能否完全根治是個疑問。
心裡最痛苦既一定係90年代開始鍾意曼聯果班曼迷,睇住自己隊波變班霸,贏英超係基本,依家搞到爭前四都勉強,個落差咁大,佢地內心一定好難受
Bruno要買一早買左啦
咁多咗強隊
又多咗勁教練教英超
普巴俾人屌係因為佢成日暗示自己想走, 上年已經讚施丹同皇馬係dream, 暑假公開講要new challenge, 岩岩ig 又post佢阿哥話佢想走個訪問

你睇C朗走之前嘅言行, 同普巴對比就知邊個專業邊個唔專業

盧卡古更加唔使講, 上年冇正選已經係咁放風想去意甲, 暑假仲要唔歸隊幫手壓價, 屌佢老母

利申: 普巴fans
費SIR退休咁多年, 乜都習慣哂

哦....禽日曼聯又輸一場
上星期見到費sir笑我有小小眼濕濕
雖然講就咁講捧曼聯由95年到依家,
表面好似慣晒依幾年咁柒,但見到咁柒又真係好火滾
我都慣了,但始終放唔低隊波係英超班霸呢樣野。
你可以笑鳩我今時今日既曼聯仲同人講爭英超錦標係痴人說夢,on9。但如果連想贏冠軍既心都冇埋咁隊波就會習慣左冇冠軍,習慣左庸庸碌碌又一季。

贏唔到冠軍唔係問題,但冇想贏冠軍既心就好有問題
輸波唔係問題,但冇諗過想贏就好有問題

呢個係我係後費sir年代後既睇曼聯波既心態,但成日都俾人笑on9
話哂蘇B都係跟佢, 都希望佢有成績
教下條友咩叫換人啦, 儲埋名額換禮品咩
我都係 開波前同自己講 柒就預咗 點知開咗波見到咁柒一樣咁嬲
平衡心理就向好嗰方面睇
雖然Lin真係柒, 不過都有馬仔翻生
肥梳俾人爆到喊, 仲有awb就滴水不漏
感覺即刻好返哂
收嗲啦加利佬
呢條柒頭上季尾都仲迷緊摩
反而講咁多個退咗役的 我鐘意聽RIO講 佢算係持平啲
加利仔係同加歷查夾埋9UP做show
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞