[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
頂唔撚順有人重 J 佢D 所謂走動
無貢獻跑動
「他在今夏追逐士砵亭的費南迪斯」

又話冇入過list,點啫,夾下口供好喎
沒有心 別再拖 好心一早放開我
應該係木狗唔肯買 咁sob冇理由公開開火話木狗唔肯買 咪話冇入list囉
Gomes
1月買到我就好
加埋馬體個partey打防中
般奴

Former Manchester United team-mates Ravel Morrison and Paul Pogba caught up at Carrington on Tuesday

唔知對錫菲聯場閉門賽morrison有無出
場上唔洗旨意會有表現
J 住呢D collection 重好

https://www.youtube.com/watch?v=_5956qlnCOU
Spanish style
辛祖加人工留人

又傳少個
聰明仔我無記錯係比人腳斷腳先變四不像
其實你睇上場12碼之後,曼聯隊友都槍口對外既,但加利佬同傑斯係咁屌
球迷都算啦,一向咩人都有,但史高斯、加利佬成日有咩事就插pogba
Romelu Lukaku: "They [#mufc fans] have to find somebody [to scapegoat]. It is Pogba, it is me or it is Alexis. It's the three of us all the time. For me, I just see it in many ways." #mulive [lightharted podcast]
Romelu Lukaku: "For me, the thing that makes me laugh a lot is, how the hell is s*** going bad in my team, but when I play in my national team, it's good? And I'm happy." #mulive [lightharted podcast]

走左就係咁屌
Fair咁講,又唔係玩野,真係比人捉到路,我都覺得mean左
唔係屌佢射失,係屌蘇斯克查比佢臨場決定,屌普巴爭射
ok梳
佢講得完全無錯
屌山狗都算
普巴同LKK 都屌, 真係痴撚線
唯恐隊波太團結, 太齊心, 太有鬥志, 太有火 咁
妹妹下季實走嫁喇,本身已經成日比人屌
今次仲要種族歧視
走咗一定屌返班成日屌鳩佢既仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞