[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
夜狗找數未
721拉左廿鳩幾人
拖左咁耐先啱啱告兩條友參與暴動罪
第一季我屌佢喎
除左頭2個月有幾次大炒佢刷到數據之後
10球左右開始On99
同莫拉達Keep住10球左右好耐
要摩狗死出爛出,連聯賽杯打英甲都出LKK,用12碼刷埋數據先好返少少

之後叫做進步返D 就係PSG 之前果幾場
咪又係得打右翼有少少驚喜
都唔明點踢中鋒
少睇波都唔會咪Lin 啦下話
有馬福普DDG
仲有少睇波可能以為山狗未回塘添
迷lin都覺得離譜
Man Utd star Tahith Chong’s agent reveals transfer stance as two clubs make approach

Both PSV and Feyenoord have made their interest know, hoping to bring him back to Holland to showcase his talent in the Eredivisie.

The Rotterdam side are looking to increase their attacking options before the transfer deadline closes.
迷lin根本係盲撐
27歲(新星)
Set buyback 賣得過
鏝都係咁買返隻左閘
一係借返去, 一係賣完set回購
暫時睇唔到佢係英超有咩生存空間
點樣盲撐,佢上場係柒
有心收返就借出去練下先
睇返你D 留言咪知
佢有邊場唔柒
講緊爵士連加特個種盲撐
原來卡希爾去左水晶宮
老實講佢鳩過爵連好多
大勢所趨未來應該黑人球員會領導球壇
邊個卡希爾
加利卡希爾
梳失位問題好嚴重 成日要右中堅補位 已經唔講佢出波差 中後段成日無力
下年rojo 羊走一定要買隻可以競爭正選既左閘輪換 咁先解決到後防線問題
上季轟個個
睇咩時候
撐Lin果陣差唔多鳩
講香港雀屎先正常
你撐羊嗰陣同佢撐lin差唔多鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞