[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
唔係話唔啱既
正選馬達踢60分鐘, 咬唔入就換lin上去
下半場對面體力下降, 用lin去逼搶效果應該好好多
會然問題
根本最應該要睇到既係 高美斯 踢攻中比佢試下

反正兩舊屎都試左咁多年
真心唔知點解,講真呢兩季表現真係大家都咁上下,不過盲撐馬達班友都可以覺得全世界逼害緊馬達咁,一冇正選就出黎叫春,一踢又右翼又出黎叫春,一出lin又可以出黎盲屌一輪(明明馬達都唔見得踢得好過lin幾多),起碼我自己冇煩,覺得全世界逼害緊lin先,明明實力唔夠都咁多要求嘈呢樣嘈嗰樣
呢個真, 買唔到人搵佢試下
蘇b要幼幼+英人, 呢個真係啱哂
仲要黎緊要續約,唔出既話真係免走
如果馬達有lin 出場時間 唔會8個月都是零助攻 零入球Lu
因為馬達冇得打正選而連仔踢緊攻中
兩個都唔掂而有一個係正選 正選嗰個比人屌得多啲好正常啦
阻大家小小時間,請聽一聽曼區3大訴求
LKK:不篤灰
山狗:不割蓆
普巴:前線決定
lin點講都係青訓, 雖然能力不足都叫勤力搭救
耐唔耐仲有美斯上身+世界波
其他地方都無呢度咁多hater
你話關唔關你事
盲反已經吹到lin懶,成日散步啦
再講,如果因為網上3唔識7嘅人而令到自己憎一個自己愛隊嘅球員,呢啲球迷唔要都罷
話Lin懶嗰班又真係盲反
跑動黎講絕對唔少, 係成日跑埋啲死位
不過肯跑就有機會

老老柒柒, 佢地多數心態似係反你多過反Lin
有時見你亂鳩咁撐真係幾難頂
我不嬲唔理佢地,見到佢地咁嬲我仲開心,我又冇蝕嘅
曼迷反青訓唔係第一日嘅事
明明馬達最擅長既唔係傳球
盲撐撚成日拎佢車路士時期啲長傳出黎丁
咁都要睇下跑動同功能既
唔係呀嘛,算包容喇
比著上場McTom咁既表演喺Fred身上出現
屌佢個力度無咁細喇
頭一兩年通常係包容
之後就會追住佢地黎屌
岩,下一個應該會係占屎,我睇好佢好快無光環
擺馬達打十號位,佢既護球能力唔算頂級,除非中場有人同佢做配合走位幫佢拉走防守球員俾空間佢發揮,唔係既話係人馬叠叠既中路佢一定斷欖多過食飯,甚至波都掂唔到。

最大問題係曼聯既中場妹波既人多,走位既人少,個個都企定定係度踢,佢跟本無可能發揮度(連同佢最配合既hehe都走埋)。

其實馬達係加盟錯左球隊,佢踢曼城既話一定會表現比依家好好多
然後瘋狂吹奏後備球員,無限loop
垃圾曼比國米撚狗
馬達嘅無球跑動先好wor, 佢有football IQ 成日走到空位, 你睇熱身賽佢同普巴個球就知

佢近2場冇正選唔係因為佢護球差, 講護球lin, james 同P仔都唔會好得過佢

佢近2場冇正選係因為佢打唔到high press, 速度慢, 前場失波幫唔到手反搶

黎緊幾場對中下遊預計反搶, 反擊機會較少, 相對上馬達出場嘅機會就比較多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞