[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
你係咪以為單新聞話普巴舉起雙手?
想知琴晚閉門賽有無精華睇?
原來依度d巴打真係文盲黎
Cristiano: “I met with Wenger and was about to go to Arsenal [in 2003]. I talked to Barcelona, Real Madrid and Inter too but after the friendly against #mufc, who were already interested, they became even more interested and they sped up negotiations and signed me.” #mulive [tvi]

如果換轉係木狗做,好似de ligt咁有得簽果陣唔簽,
到最黎爭崩頭都簽唔到
我真係屌鳩你個老母臭閪,mak撚大你隻死人柒閪屎眼睇睇下邊隊排第8?賓菲加呀 屌你老母
賓菲加係咪英超呀 屌你老母臭閪
自己唔撚睇文仲要屌人,真係on撚柒鳩
左閘位上去最近
普福連3個差唔多場場有份踢
比面我 唔好推 我知自爆好慘
你靚仔又姼點同
你男神嚟
因為曼聯青訓學院人多
DONT PUSH
曼聯青訓出場時間多同曼聯排第六有咩撚野關係?
冇睇文柒咗就潛啦好嘛,仲要伸個龜頭出黎引人屌
咁鍾意俾人屌同黑警講啦,捉你去落馬洲屌足你48個鐘呀柒頭皮
唔好推啦
259盧卡古
當年黑碧係費sir 教個時真係出親都有課交, 係後尾比耶子玩死
Ravel Morrison
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞