[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
你既角度就係得罪哂呢度所有人去自圓其說
其實要去到蜜瓜成日同梳補位,啫係係後防線已經要拉開左,本身都唔係一件好事黎,正宗4個煲3個蓋
咁d青訓到時唔掂呢
上埸都見到我地個bench是基本一個option都冇
仲要講緊俾錢唔要一個進攻球員然後下年又返來
治標不冶本
所以會經常見到白Lin移去左中堅位 右閘拉返入中路補位 跟住尾柱就成日有險象既情況
啱就啱錯就錯,上網講野仲要驚得罪人?使唔使睇埋你面色呀
唔係咁先正常咩
左路攻勢,左閘上前,中堅右閘順位埋去補
反正個波喺左前,如果失控球權,對方轉邊都要時間,再按情況而返位
所以個問題就係佢防守差 失波唔即刻追返 就算追唔返都可以即刻去補位而唔係慢慢跑返去 睇返awb就睇到分野
唔好, 由得佢地互咬啦
佢冇留意開曼聯 係痴線到fantasy football 用lin放正選
唔爭在放埋山狗 落河 拜利 同 宗師啦
睇少啲ig啦
你將梳當馬些路咁睇個觀感就fit晒
屌你戇鳩咩, 屎波咁撚屎都未咒斷腳啦
點同 屎波依家後備都冇 但廢連依家仲霸住個位遺害人間
咁呢個係蘇B問題
點都無理由咒自己球員斷腳
屎波有後備架 t仔後備
佢都lead唔到隊波
已經唔拎美欺C朗來講
佢連世3係轟既壓場感都未做到
佢而家只係隊波最好波個個
但帶唔到一出場就可以帶俾隊波希望既感覺
大家都希望佢做到小豬個種挺身而出既大佬格出來但真係唔得
佢攻個part真係做到馬些路 or alex sandro咁我又冇所謂,起碼撳得翻對面個右中場翻去幫守
世三係game changer類
但普下下要咩人去激發 比唔到信心人佢會帶得起隊波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞