[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
無恥唔過你叫自己隊嘅球員斷腳
呢啲人咪同班拿貝球場班賤種一樣囉
唔好講「勁好多」住 angel 只係熱身賽有d 料
mata 20幾歲果陣打英超控球都好好
但angel 天份真係值得期待
廿年曼迷黎講
巴夫斯 加利 布朗 施維斯達 奧沙
俾享利皮利斯撚狗咁撚我地都經歷過
Gomes都未打過英超 (除咗垃圾時間) 睇定D好
拎歐聯嗰屆,布朗成年都fit啦
果幾年作客高貝利,真係會睇到嘔血
Sob仲未識用lin,好似無左之前果種自由度

摩2季果陣 果排踢到救世界 叫lin神
出P出同馬達 角球同罰球斬出黎起碼有個譜
上場碌梳同白lin斬到離哂譜
駛唔駛去大窩口幫手?
主場巴夫斯地波開俾享利單刀
咪講咗 "布朗都話打右閘有過小陽春" 囉
但最多都只係穩陣, 同佢天份相比都有好大段距離
其實有啲想普巴斬
我同意lin 打前d 好過攻中位搞破壞
但個球員本身就唔勁
有幾多球員得一季貨仔之後就無影
仲有全勤打ss 入9球都要救世界? 精華好好睇, 但甩波果d 有無cut出黎?
比我係so9 落力train 馬福綠3個自由人淫亂走位都好過lin 啦
有麥龜都唔打下鳩斬plan B真係搞錯
普巴190cm 要頂波la
問心嗰句 普巴呢幾年頂到幾多球
一係斬唔起 一係斬到冇譜
感動既係今季都仲見到lin vs 馬達
唔好扮置身事外 早幾頁你都討論緊
你check 番數據先, 蘇sir 一開始個段連勝 有近一半場數都係馬達打正選, 佢定位係同連輪換
上場點解冇得打我已經講咗 係因為佢反搶能力太差唔岩踢, 但常識都知 唔岩作客對狼隊 唔代表對其他隊都唔岩踢
蘇sir 嫌唔夠人就唔會放盧卡古同山神啦, 由放樹個刻已經見到, 岩蘇sir system先有得留, 唔岩就放走(hehe free 走除外)
Lin響費Sir眼中應該只會係前場萬金油後備
弱化版朴智星
再講多次
朴智星控波同傳波都高班過lin幾倍
朴智星唔單純亂跑, 佢真係識tackle
所以話佢係弱化版
佢做到星仔6成既野我諗應該無人會反佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞