[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
referee michael oliver
Only Raheem Sterling (20) has had more touches in the opposition's box than Anthony Martial (15) in the Premier League this season.
不過佢同摩利臣依家換左球會踢
佢係sheiffield united 迷
痴撚線,進攻上完全同熱刺唔同水平。
同曼城對攻既話一定俾佢456,佢地進攻上用盡哂球場闊度,球既運轉速度咁快,擺鐵桶都未必再有用

究竟佢地果種戰術執行力同默契係點練出黎
https://youtu.be/eVpojZ_-Mok

鏝練波係真係練戰術
迪布尼鳩傳都知邊度有人
極端d講
迪布尼根本唔洗望隊友
佢鍾意傳前柱 12碼點 尾柱 都得
每一點都會有隊友包抄
曼城既進攻咁勁,球員換位咁快,球員又擅於走位拉出空間,邊路球員又拉邊用盡哂球場既闊度,球員個個都熟哂套戰術,真係好似知道咩位一定會有人咁,仲要換位補位勁快,要應對究竟有咩方法呢?希望快D有領隊諗到出黎,好想睇到係高手過招既強強對戰下有球隊能係戰術部署上技術上擊到依家呢隊曼城。
同樣都係以跑動為賣點,但史達寧既無球跑動依家真係應該係世界級了,佢透過跑動幫持球者拉走防守球員既能力真係好強
Ching 好靚仔
點解呢度手足咁鐘意自爆
你都自爆啦 係電視爆仲
唔係我黎
而且都唔係我貼上黎
有d豆雞
曼聯啲青訓幾好,起碼有三個喺英超立足
又扮
#mufc have contacted Fernando Llorente and offered him a two year contract. Delay on Alexis Sanchez to Inter Milan is because United are deciding whether or not to replace him #mulive [gds, @Sport_Witness]
咁唔止,米高堅尼打緊拖肥糖
咁咪3個
唔好推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞