[勇武和理非大和解]終極行動守則上線了

2604 回覆
5210 Like 172 Dislike
唉。你鍾意啦。
點都會幫你吹到合理化,OK?
你認得架啦。
正規民兵化a
你知ja,無到過現場當你暴民ja。
你數下對家屈左幾多件事落你到。
差佬用英文對鬼講白衫做單野落示威者到a!!!!

文宣比外人睇a。
正解。
你睇左未?
ROE係叫你打。
無叫你停手。
咪見到規則兩個字就停止閲讀理解。
818 維園見
咪人生攻擊住。 邊點話可以打?
第 5,6 就係話唔可以打,要比佢接受治癒

我地一打就有fa 黎保護話要醫佢咁點?
一打狗就有記者攬住佢咁點?
Pushhhh
[提前打底] 大家要對817 818 中共臥底可能嘅行動有所準備
https://lih.kg/1478433
8 1 8 見
互不割席
rule of engagement, engagement 咪打或開槍。
56講有first aid 到要停手。到前咪溶左都得law。
你唔可以左記者。(黑警成日做咪比人話黑)
記者只可紀實,不應插手。
無綫沙田救差佬咪比記者通行話。
呢份野唯一用途係打完交拎黎解話
而唔係制約前線
前線每秒都搵命搵前途黎搏
佢地除左要珍惜自己外唔應該再有任何限制
ROE係打前等大家有共識,咪到打時先玩小組討論,
你份roe根本冇用 對面根本唔會守
單方面制約自己人

根本自己人只要不超出人道範圍就夠
其他前線識自己判斷
Support !!

守則之上,加個理念宣言會否更佳?

例如

抗爭是為了捍衛香港之核心價值——人權、自由、公平、人道,以必要之武抗衡非必要之暴,是為了地球村之福祉,人類進步之基石。

加呢個點睇?
一, 可拉外國人權勢力
二 , 一講地球村,外國成日宣揚世界和平,聯合國要插手
三,正義之名,相信無人會有異議
四,守則之上,規範我地思維上,知自己係做緊乜
[史上最大規模杯葛黑警] 不歡迎警察運動 全面進場(內附行動方法)
https://lih.kg/dFxjhS
一定要和平理性非暴力, 不要煽動他人, 又不要被他人煽動
做好自己, 做好高質香港人, 每個人都係甘地.和平主義者
共同迎接聯合國出手.
[史上最大規模杯葛黑警] 不歡迎警察運動 全面進場(內附行動方法)
https://lih.kg/dFxjiS
甘地冇你理解咁和平
非p 牌仔
必須推
有鬼咁點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞