[勇武和理非大和解]終極行動守則上線了

2604 回覆
5210 Like 172 Dislike
正,要推
我想問問律師政治家團隊可唔可以將政府所有黑官黑警送上國際法庭?之前做過簡單資料搜集,發現除咗聯合國海牙法庭外,西班牙最高法院原來都係全球人權組織和侵權受害者尋求「公理」的重要場所之一,幾年前就係呢個法院簽署對中國前任領導人國際通緝令。詳見:
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/china/2014/02/140211_analysis_spain_china_arrrest

根據國際法同先例,就算黑官表面上冇落場,但佢哋一樣要為違反人權法需負上刑責:
https://thestandnews.com/international/%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E5%88%91%E6%B3%95%E4%B8%8D%E6%98%AF-%E7%84%A1%E7%89%99%E8%80%81%E8%99%8E-%E6%B3%95%E5%A4%A2%E8%A9%B1%E4%BD%A0%E7%9F%A5%E5%95%B2-%E7%89%99-%E5%96%BA%E9%82%8A/

如果文宣組一直有保留政府黑警濫權濫暴嘅證據,期望您們可以運用專業知識幫香港人將一眾黑官黑警送上國際法庭,餘生成為國際通緝犯!
幫推
幫推

行過路過入嚟望下,千載難逢嘅機會啊!!十八區we connect,823和理非人鏈,萬人齊築香江路!!!

[和理非升級]一生人一次嘅機會嚟喇!!!!想唔想上Buzzfeed 9GAG?!?!?!?!
https://lih.kg/1475842
非p幫推
推撚爆你
push
俾人打到仆哂街你地仲要係鏡頭前拎國際道德光環真係無野好講

各有各做,勇武派既,想做就做唔好理其他咩道德野啦,係唔妥你既你就算唱聖詩感化人都會話你暴徒,係支持你既就算你幾咁暴力都會支持
push
Ok,因時制宜,但有一日呢D rules有變大台的跡象,我會追住你地黎屌。
Push
Pish
push
Thanks for these great ideas!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞