盲目支持同唔承認錯誤,或會破壞抗爭者一直以黎賴以成功嘅self-correction機制

743 回覆
1439 Like 82 Dislike
對唔住,我地唔應該同政府一樣咁無恥。
記住不分化,不割席,不督灰
自己人撐自己人先會敢做落去!
推,會反省會改先會有進步
有進步先可以增加勝算
沒有最強只有更強
push
繼續推上去
其實已經有外語道歉做左
係社交媒體傳緊 獲得好評
可以參考
屌完有input嘅post好歡迎 但係只有一個屌字嘅post 就只會有罵戰, 果D post 唔該大家善用不推文回覆, 手足互屌只係會令到分化氣氛漫延

光復香港
時代革命
五大訴求
缺一不可

---------------------------------------------------------------------------
和理非應該要set deadline!
https://lih.kg/1469789
行動時請保持冷靜,諗下你個行動係想點

如有共識就跟住個共識,唔好喺現場比人/狗煽動到
唔割蓆
不過要聆聽其他人意見
再改進

要好似AI
好正確
不割𥱊不代表你做我就一定要跟住做

Self correction 係需要,呢個都係抗爭成敗嘅要點

但公開嘅道歉就唔需要,依家中共玩輿論戰同fake news,你走去公開道歉,姐係比位對家入,大造文章

我地要嘅,係內部自我檢討,唔係公開認錯
exactly, we are still in training phase
推!
呢幾日都係咁諗
唔明點解一有其他聲音就歸為割席
我哋之前咁團結,明明就係因為我哋接納哂大家唔同諗法同創意
唔公開道歉仲多位入
大佬,我就係唔覺得可以「道歉得好」,有無咩具體方案?
去機場扣一百個響頭定玩長跪不起?
道歉得好講就易
唔道歉唔代表盲目支持,我認同大家要改善,但唔同意主動衝出嚟道歉
學班狗話齋,件事唔完美,有改善空間,可接受
知錯就要能改
唔需要認錯,只要俾旅客正常出入就可以了

我哋唔可以搞外國人出入嘅自由同人權

如果要搞,搞跑道我相信旅客反而唔會有意見,因為唔係針對人
8月18和理非日
道歉其實未必係大家認同嘅行為
但點都好
我地阻住旅客登機
道歉返都無壞。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞