[抗爭思路]今日機場係我地輸? 錯啊,我地贏到開巷啊,我地要改變我地既思路

683 回覆
1581 Like 246 Dislike
希望你亦都諗一諗,我地今日並唔係武裝革命,我地只有最原始既資源,就係民心,當無左其實係真係好大件事
我為我自己頭先覺得前線係鬼道歉
自屌一百次放唔低底線

光復香港
時代革命
淨係見到黑警唔敢入機場已經知玩法
師兄 人地共產黨用依套野
成功管治咗你幾十年,
記唔記得普選? 藍絲話你現實係人地比咗你,你唔要
記唔記得鉛水? 人地話係技工問題,唔關中國建築事
人地黑講成白, 民意都無逆轉,年年不知幾多人投佢地
你要反擊就係唔可以有道德潔癖, 因為你一有你就玩完

反擊都係錯,我先不敢苟同
//今日證實左狗係唔敢係機場亂來清場。我呢兩個月無試過好似今日咁唔洗跑住走比人清場(班狗就算入左機場都好快走同唔敢用tg,無辨法有效清場),今日仲要撚完狗望住班狗走(有手足出左機場唔小心被捉)。所以政府唔清機場會死,清機場一樣死,我地已經渣撚住左政府同中共個春袋啦。//
811 721 push
721 811
沒有和理非 沒有勇武 只有手足 無大台 無人控制到所有野 所以唔屌任何手足 做衰野 一定係政府既鬼做 唔需要證實
但今日拉左三個
沒有和理非 沒有勇武 只有手足 無大台 無人控制到所有野 所以唔屌任何手足 做衰野 一定係政府既鬼做 唔需要證實
721 811
推吖仆街
場抗爭仲係好漫長
故此所有行動必須要以不被捕不受傷為原則
所以有人被捕同受傷就代表行動係失敗
應該儘量阻止被捕同受傷嘅情況發生
我明 但唔想消耗咁多係其他野住
應該專注左訴求 抗爭運動先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞