[抗爭思路]今日機場係我地輸? 錯啊,我地贏到開巷啊,我地要改變我地既思路

683 回覆
1581 Like 246 Dislike
唔係一句「政府唔岩」,就可以為所欲為。
唔係一句「失敗主義」,就不能批評。
唔係一句「搞革命」,就去阻住超極無辜既旅客。

畫面極其肉酸,而且一啲用都無。政府好樂意見到你班示威者自我成為國際暴徒。
一日之間,連連登都極多批評聲音,何況係社會上?呢啲就係民意逆轉既開始,拿拿聲補鑊啦仲搞。

政府只要忍一時損失,輸既肯定係我地。
要搞就搞番香港既巿面。

機場只能文,令到政府好似812咁自爆犯錯,不能武,講好左機場係終極和理非。

記唔記得臥底文講咩?

「示威者傲慢」
禁制令出埋 明正言順鬼可以出界搞事

所以今日鬼會更多 方便認人 當魚塘入夠魚就會關上所有門口收網 (魚唔夠多反而唔會收網 因為成本大)

賺成千人頭

如果你問怕捉錯遊客 對一對旅客名單就搞掂放行 外國passport 放

至於你話 我接機ja wor 我去搵朋友ja wor - sorry 問番你48小時先 落唔落charge 佢決定

如果你解拆到 你可以繼續入機場
樓主你繼續打飛機吧, 今早返工好多同事話接受唔到唔再支持去機場, 你自己玩埋去.
追星族最鐘意去接機,有無明星,歌星今日到,大家可以一齊接機!
再重申一次,五大訴求一個都未回應,唔自係到自high 勝利!
階段性勝利就係輸嘅開始!
大大力推
自己判自己死刑唔可取

對付無頼嘅國家,我地都要成為無賴
毋忘612 721 811
真係唔buy
樓主唔該唔好自我感覺良好
而家要智取 唔係力敵
嬲嘅唔該搵地方發洩
我地係要完成達成五大訴求嘅任務..
你地覺得狗唔敢入機場就係贏?
有冇諗過係公關show?
做到佢地克制救人個畫面
政府令到個畫面就足夠
轉頭就申請禁制令
你地就仲繼續打飛機

仲有,打唔係問題
打得聰明d,係所有鏡頭前打一個冇武器,冇攻擊性嘅人,個畫面幾難睇
打都唔好係鏡頭前打,又做唔到重手
你鏡頭後話之你斷手斷腳啦
無底線唔需要比全世界知。。。。共產黨無底線都會宣傳解放軍係正義之師。攞民意係會係各方面有更多籌碼。而放棄其他籌碼,和理非就算唔割,可以做既野亦大打折扣,但要大部分和理非用勇武既方法亦不太可能。

人少既話,最後即使你幾勇武,你底派出曬黎比政府睇,政府都可以有反制方法。
唔係有一大班人話殺埋都唔割架咩?
今日又係成個台都喺度叫人道歉
勇武嘅前線們,橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛。從來只有暴政,沒有暴徒,感謝勇武前線日以繼夜以命相博 ,方令暴政黑警不致對我們任意妄為,勇武派願意為我們擋子彈,那現在勇武派面臨巨大的輿論壓力,你們會為他們擋嗎?
做咗對成個抗爭有害嘅事真係不能不提 冇人提出就會連個問題都唔知喺邊 提出問題唔等於割蓆
係 不停重複
對手一定會反擊
811連流水抗爭都破解埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞