[抗爭思路]今日機場係我地輸? 錯啊,我地贏到開巷啊,我地要改變我地既思路

683 回覆
1581 Like 246 Dislike
我悲觀啲
會放更多
因為香港人真係好易俾人分化同金魚腦
721 811
一開始就冇割 但都見到有班人仲係接受唔到 傷心
推呀!!!
唔割係一件事 但大家要反省要變招 如果日日都好似尋日咁 我可以話你聽 好多身邊原本之前支持既朋友都唔認同 但唔認同不等如割𥱊 純粹係想大家停一停諗一諗 點樣再避免尋日發生既事

打救護打記者呢啲行為一定要制止 冇底線還冇底線 我地要做對件事有益既野

主動塞旅客 我可以話你聽尋日好多係屌哂鬼 我地理想係用人數塞 果日唔夠人咪做和你飛囉 你唔一定日日塞至有效 隔幾日塞一次 起碼比原先被阻既旅客可以上到飛機 換一批受影響

梁天崎係講過冇底線 但係都講過唔好比仇恨沖昏頭腦 所以大家今次一定要有共識咩野做得咩野唔做得 對家已經變左招 我地唔反省係絕對會輸
推推推
721 811
唔好分化
push
你班仆街 唔好再散播失敗論
真呀屌你
g持
推畀有心人睇哂成個video:

https://www.facebook.com/SharingTCM.HK/videos/515159942564338/

仲有以下篇文:

https://www.facebook.com/632422835/posts/10157379474417836/

希望大家認清楚:
1. 乜嘢係蓆?
2. 乜嘢係「民意」?
3. 點解係核爆都唔割?

願各位同路人一齊進步

我不會放棄機場,一直都未贏過,俾捉左700幾個義士
屌推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞