[抗爭思路]今日機場係我地輸? 錯啊,我地贏到開巷啊,我地要改變我地既思路

683 回覆
1581 Like 246 Dislike
推,我地冇錯到
邊個話好少旅客屌鬼
你有無去過架屌
push
最簡單問一句
係咪不割蓆就唔批評得?有錯無人講 個錯誤只會越尼越大而且不斷重複
民主意義就係每個人都可以講意見令社會進步
而且我地理得政府對家聽唔聽到 我地不斷自我改進係自己既事 令成長運動更sustainable
不割蓆 但我唔要另一個動物農莊
推一推 咪比班友帶風
好波
支恃!光復香港,時代革命!
吸取前車之鑑,團結不割席,不指責
無錯,年輕人在前線很容易受煽動,不要被忿怒沖昏頭腦。要有智慧理性。
見到臥底未同佢講聲:同胞,辛苦你了。
影相backup

如果對方出口,一笑置之,不要被煽動情緒。對方吹你唔脹先係最高招!

如果對方使用武力,確保安全為首要
大叫增援同撤走,有人幫就合力清走武器.

* be water*目標係要林鄭撤回惡法* 千萬不要成為政治既犧牲品
絕不割蓆
yes
我P牌,真係唔識分係贏定係輸。

自問做過幾年機場,都未曾發生過入唔到閘嘅情況。本地客真係好可能當noshow。

不過機場示威係暫時最有震撼力嘅地方,而且又安全。

大家努力
呢個係你既諗法
你咁諗真係可以燒左立法會, 燒左行政機構都得架啦
下下因為暴政就可以做咩野, 都合理, 呢個係好有問題
錯就係錯, 唔係因為暴政就合理. 係要講道理
以你咁諗, 都可以諗 6個義士走左啦, 係差佬害係777害, 所以一定要血債血償, 呢個係你個人既情緒主導.

請大家要冷靜諗下, 犯法就係犯法, 萬一被差佬拉, 就告到仆街,
所以千萬要理性分析

721 811
721 811
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞