[抗爭思路]今日機場係我地輸? 錯啊,我地贏到開巷啊,我地要改變我地既思路

683 回覆
1581 Like 246 Dislike
同意 如果果日係通哂牒 而又唔夠人數 惟有用人鏈
警隊對應方法同五年前一模一樣

首先用警隊→黑社會→臥底→?

如果我地一直堅持不割席,行過呢步,我地就有機會贏
屌 講失敗唔係失敗論
係認清事實作檢討
贏贏贏 贏你老母咩
未爭取到5大訴求都輸緊啊
p牌幫推
真係要狂推呢個post
激撚到噴血
勁多左膠五毛帶風向

不分化不戳灰不割蓆呀

相信前線 一定有人不斷安撫旅客

Btw人係自私架啦 啲旅客一定嘈架啦 政府出陰招阻到佢
佢地得閒黎香港玩下咋嘛 人地理得你香港死咩 因為唔關佢地事呀嘛
出左禁制令請問仲可以點係機場玩?
推啊 有用嘅資訊
sorry借位

我係俾811激到出黎集會嘅港豬
https://lih.kg/1469411
puuuuuush
警犬:爆你頭咪爆你頭 認咩錯 戇尻
推推推推推
唔係有冇底線既問題
如果真係對成個運動有用就做
如果對成個運動冇用/甚至係反作用,咁唔通又話冇底線咩都做?
唔係割唔係分化,無論做咩都唔割,而係希望咁多位三思而為行,
我諗既未必岩,你諗既未必錯,但依家錯一步棋,影響可以好大,
每次行動前諗清楚係會令到個目標更近定更遠。
推呀
又打飛機 ,唔啱認咗佢反省未算
你同林卓廷有咩分別??

Btw, 我其實唔 care 外國人觀感,我只 care 香港人觀感。因為對於社運,人數係最主要一環
你地班人幾時先至明
對家係幾咁黑暗 招數幾咁污糟邋遢
你仲想企道德高地 你地我地犧牲多幾多個手足先安落呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞