機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
不停*
問心果句
你搞立場搞first aid
仲要keep住係咁推
都九成九係鬼
仲要引哂啲狗嚟之後即刻唔見咗人
你話唔係鬼都無人信

我唔係話割蓆
但係咁樣搞係做乜撚嘢先
隔離post見到

無理由前線都唔識立場認者 仲出埋手
721 811
寫緊乜
咩叫做“亦扮自殺個 jjchan"
“出現過”係做咩先
正確黎講佢係7月1日開始玩扮自殺
連登會員 : 有JJ的女人
仲唔鬼,自己友點敢show樣
唔show樣,點比亞公知我立左大功,
可能元朗派出都唔出奇,總之好可疑
咩人唔鍾意記者同救護?
之後煽動完人去左邊?
好值得思考一吓
簡單d
條金毛係p牌會員有JJ 的女人
成個7月不停係西環, 金鐘, 青衣, 東涌 玩鳩社工同救人團
早排不停有有人搵到佢, 實情係佢要求有公信力人仕背書, 話要佢話講佢冇事佢就唔自殺
ay yeung , 篤灰figo, 同社工都中左伏
記者(有帶證做緊野)同救護唔郁得
呢個鐵律黎
有人著黑衫話係示威但做呢D衰野
一定要阻止啦
早講了,你甚至可以去幫嗰啲好急嘅旅客,跟住同佢一齊屌柒個政府。
機場貨運同客運,都要靠陸路
多人揸車搭車入去,塞車無法子架喎.

我地應該每星期搵一日,同一個時間一齊搭車入機場
https://lih.kg/dEkoNS

原來係喱條友
係咪佢一直重覆 克警捉左佢三個兄弟啊?
成個機場無左, 衰o係條金毛 度, 仲要唔知佢係唔係黑社會d 鬼
好奇怪 條金毛可以坐o係馬路 擋住救護車走, 而差佬唔會拉佢唔打佢 仲會同佢o係記者 camera 面前理論 什麼公安都是人

鬼到不得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞