機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
又做咩
做咩呀屌
當塞地鐵咁咋嘛 俾人罵咪由佢罵 無死人無流血 如果聽日keep到佔機場好快可以無左件事
有鬼被捉?apple
明知有鬼 仲要唔係一兩隻 係幾十甚至過百隻
仲要喺機場冇路走
咁都可以咁唔理智俾鬼帶動到
究竟大家咁辛苦做咁多嘢係咗乜

大家都識得鬧警畜情緒失控就唔好出嚟執勤
手足情緒失控都唔該俾自己休息放鬆
有需要就盡快搵情緒支援
暫時唔好上前線 累己累人
再咁落去一定輸 仲要係輸俾自己
其實點解要捉鬼?
有鬼都生存到2個月啦,捉定唔捉有咩分別
醒未啊 唔好比憤怒控制你!
思考 思考啊 屌你老母!

防內鬼只需要記住以下五句! 其他都係廢話!
不分化
不割蓆
不指責
兄弟爬山
各有各做
依家撳住個人做咩
警犬走就算啦!!!
勇武你地又冇GEAR 又冇乜!!! 唔好諗住係機場開戰...
大把地方可以開戰!!! 咁樣開左戰 以後和理非好難去機場做野
https://lihkg.com/thread/1463512/page/1
一直以黎都有鬼架啦,但你地可唔可以用你個豬西腦諗下,有鬼既影響係乜野再權衡下呀?就係幫我地湊人數,如果佢做出既行為係冇用既或者其他人都唔同意既,就會即刻有手足阻止,起完火俾手足淋熄都見過幾次啦!

推到有人證明佢唔係鬼
佢的身體語言同講野方法似黑社會小頭目,有何妖的影子。佢又成team人做野,唔盡快認出佢就一定要當佢係鬼
我覺得我有可能睇錯
係twitch睇緊 一台幾格個, 唔清楚apple定oncc
but之後見到佢除口罩飲水同出馬路坐比黑警捉走就覺得好鬼

條金毛做乜引班黑警衝出嚟㗎?

當局者迷
tg入面少人互屌,咪點唔撚醒囉
大家一人一句都唔知佢講咩
咪傻啦 最唔想係機場清場既係政府
搞咁撚多野就係想我地分化 想我地驚咋
2個月啦 日日如是 只不過劉業成玩得比較辣咁解
醒未啊 唔好比憤怒控制你!
思考 思考啊 屌你老母!

防內鬼只需要記住以下五句! 其他都係廢話!
不分化
不割蓆
不指責
兄弟爬山
各有各做
要點補救?

1, 大量文宣報導公安公然扮示威者
2. 打公安同唔俾走既示威者都係黑警扮
3. 發現有好多黑警“主動” 帶頭搞事
4. 強調全日絕大部分時間都係和平
5. 為受影響旅客道歉
比你捉左隻鬼又點姐
你行到私刑咩
真係無眼睇
我好相信入邊有大量嘅鬼,但係前線都應該知道嗰啲係鬼拉停佢,今日已經睇到好多擺明係有鬼去做嘅嘢,但係全部都冇人理亦都冇人勸,咁都算啦,做乜嘢唔俾啲狗走啊,雷射筆寫記者呢啲一定係鬼做嘅, 但係點解冇人去叫停?我唔知今日乜事, 突然間一個二個變咗一隻豬咁,個腦都唔知去咗邊,睇到我超級灰
可以
其實有鬼又如何?
今日機場有無鬼都可以繼續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞