機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
咪撚係機場放雜物堆,成件事完喇
Apple 話條友有螢光手帶
留名睇聽日警察記者會比位人入,中立撚反對
有冇咁多巧合?
首先個金毛仔不停打自己友,記者同救護,又話要打死個支那人,唔比救護走,點知轉過頭就走人,佢走左之後,現場都唔知平靜幾多。
好似十幾分鐘後就有黑警入黎
之後明明架累警車可以走嫁啦,條仆街仔唔比人走,拖時間,搞到其他手足衝
如果佢係夢過夢,有冇可能唔驚上鐘阿仆街?
呢個post成堆5毛沖出黎又話失民意, 遊行會少左人
究竟咩人可以煽動到班和班非呢?其實證實左係公安,已經係勝仗,無論佢點拆,都無可能拆得掂香港人既恐共情緒!
利申,唔係階段性勝利
而係覺得成件事好奇怪
機場係一定要和理非架
一定會有人好激動 但係唔駛自己放大件事
無死人 無打到見血
聽日繼續去佔機場先唔會俾人搞到個重點去左呢件事到
真係好撚想屌撚爆你地 係咪傻撚左呀你 全世界記者都睇撚到晒今晚既事 攪旅客 攪機場 只識破壞呀仆街
快d查下條金毛咩人黎可能仲有彎轉
最大勝利者:林鄭
個人認為係中聯辦個邊既古惑仔
一早個會知今晚有公安劇本
做乜唔走
仲有冇得去佔都成問題
你要同金毛割我冇意見
去醫院被人拉唔使FC下?
家下係咪要同所有圍過既人割蓆先?
你屌佢地屌到開花等佢地醒OK,
但咪分化。
有冇咁多巧合?
首先個金毛仔不停打自己友,記者同救護,又話要打死個支那人,唔比救護走,點知轉過頭就走人,佢走左之後,現場都唔知平靜幾多。
好似十幾分鐘後就有黑警入黎
之後明明架累警車可以走嫁啦,條仆街仔唔比人走,拖時間,搞到其他手足衝
如果佢係夢過夢,有冇可能唔驚上鐘阿仆街?
點制止
根本唔敢上去
亦唔敢走
打救護,打記者,一隻金毛引戰,係到俾下意見就俾人屌冷氣軍師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞