機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
有狗入緊黎
後排隔2個身位

而前面班人仲唔郁嘅話

就知出問題

幫推
用下腦啦,屌你老母,依架冇狗就係俾全世界睇你地班友唔放人走,文宣都死
又話核爆都唔割,轉頭未fc就割金毛,如果佢係真心膠就變左隊自己友咪分化啦兄弟爬山呀
[和你飛] 請大家停一停諗一諗!!!
https://lih.kg/1463521
要糾察隊出黎維持秩序
狗,黑社會,公安,大量滲透
而家根本就係比位警犬入
Team of popo
金毛=三柴/白衫
打立場記者同救護
記者有專用bandwidth
放人啦
金毛呢班人就係等緊起哄叉隻腳埋黎搞亂件事,煽動情緒。而家現場人見有公安就失哂理智直線思維,大家諗清楚佔機場示威者帶頭起哄搞事,班警犬就有位入 到時真係擺明車馬清場 成場運動就失左一個最大既和理非據點⋯⋯
冇話割 係咪由佢打記者打救護呀咁
不分化 不分化 不分化

Be water be humble
兄弟爬山各自努力 不分化 不割蓆 不薦灰 不受傷 不被捕
5大訴求 缺一不可 光復香港 時代革命

我地一早講咗唔割就係唔割 就算有鬼都係
對家出鬼就係分化我地

不分化 不分化 不分化手足 我地要一齊上一齊落
鬼,黑警合作
鬼黎,一定係黑警,有d 部門可以染髮
麻煩大家散水
仆街, 今晚比條大陸仔搞散哂.
成撚班係度圍住哂, 比你地圍到佢死撚左, 你地得到咩?
對5大訴求有無幫助? 醒少少啦.
民陣今日話18號出黎, 轉頭又有2個大陸比你周到, 有無咁巧合?
[塞機場撚舉報區]塞鐵連登仔都有95%反對 贊成煽動塞機場嘅 唔係鬼係乜?
https://lih.kg/1464250
啱 應該係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞