機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
咁咪再煲返811,有咩問題?
頭先個下我係唔係見到有支左輪?
玩大左
啲狗根本就唔理機場
係個公安搞得耐先要嚟
佢哋都走啦 阻乜鳩嘢
係咪要清場先開心
咁搞法邊個和理非仲同你黎機場,咁叫曬勇武佢圍departure得啦
前線真on9 就算有鬼 專登trap你地 自己控制唔到自己 踩落個trap到 小不忍則亂大謀 唉
成班蠢到隻豬咁,一班上頭撚死咗佢啦
冇得救,,和理非唔出,就冇咩人架喇
今晚劇本就係比人寫衰嘅一晚,好難補救
人最忌冇批判性思考 人哋做咩就跟住做 今日你哋跟住黑社會起哄跟住佢哋打人 你係冇腦 因為你跟住佢哋而搞亂個運動 多謝你哋
仆街 推撚爆個post
我唔撚信全香港冇一個人識條金毛
機場和理非 咁樣以後點搞?
唔放咪可以call援兵清場

屌諗清楚入機場為咩先啦
你和理非又好癱瘓機場又好 搞得越長越耐越好
點解係要做D趕客/令自己身處險境既事?

我明好多前線手足好嬲
但正如大家都唔會係民陣搞既遊行路線開波一樣...
忍一忍火 唔好只為洩憤....
機場都可以比人拉 on9
七月之後

所有嘅破壞全部屈哂落去佢地到

包括放火 掟磚

反正無人知係邊個做

佢話係示威者做

民間記者會咪話返係啲警察做囉
一定捉撚晒智撚障
TVB播咪播囉 塞地鐵俾人罵得小過咩? 只要聽日繼續估機場 件事就唔會係最重要要報道既事
人地擺明set個局黎 我地已經踩左入局啦都可以揀唔好跟住一齊放大件事 罵自己人點解會踩左入局 佢嘈由佢嘈 我地當無事發生就得
我地可以放大有疑似公安 而唔係跟住tvb放大唔俾人走
講真個金毛戇鳩 成班又起哄做咩
已經唔係割唔割席問題
比你頂住部狗車唔比佢走又點
家下機場人數根本抬都抬走晒你班人啦
明顯有堆黑社會on9仔 五顏六色頭髮 鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞