機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
林鄭依家應該笑到收唔到聲
我支持拉返1000幾百個今次
班狗再增援就玩完啦
一定係鬼

條友呢期成日係前線最頭,比立場鏡影過
經常no mask,永遠無比警察捉

我開post講過,比人屌到pk
拉個啲可能係演員,引你地去救
有人比黑警打到個頭流血
你唔放佢走可以點呀? 而家係好撚肉酸呀 全世界CAM影住示威者圍住傷者4小時, 有警察就狂爆粗+破壞. 咁點樣獲得外國支持呀???
又爆哂缸
唉自己阻罵警人走
想俾人捉咩ON99
冷靜啲諗下
金毛果個唔一定係鬼 所以有可能係好衝動既人 中左黑警計都唔定
試諗下 警察邊俾到你染金毛同啲頭髮一定要好短
成個機管局得一個白衣保安??
引撚晒狗黎 好撚野 好撚野呀你地
多撚謝你地既衝動
放核彈都唔割
和理飛,如果你連無恥都唔夠政府鬥,你地以後唔好抗爭啦!

https://lih.kg/1463250

機場戰線正式收皮
Golden rule:勇武永遠是對的,做錯野一句不割搞掂
從來我都話唔割, 今次連我都覺得係喺機場暴動,成班食屎啦仆街
黑社會有幾難?
今晚真係可能會前功盡廢

完全分化 內鬥 屌自己人 但又真係唔屌唔得

成班圍撚左五個鐘 都唔知做咩撚野 屌你老母

後面班人淨係識食花生 又唔撚拉開條金毛

最撚抵死就係咁 自己累死自己
啱啱tvb影阻checkin有個金毛,其實係咪同一個人?
絕對係啦
你有冇可能用公安做臥底入去一班香港人度呀?
會唔會戴支那證件響身呀, 直接送張香港身份證佢有幾難呀
佢用棍打人定係破壞, 比人捉到對中共又完全冇好處, 又入唔到香港人數
警察派臥底埋韓森身會唔會搵公安呀? 傻既都都唔會啦
有冇留意果日警犬曝露之後連登有幾個膠post, 機場比人清場post, 機場比人熄燈post
就係要令你地有種捉鬼既感覺
跟住不停用鬼黎嚇你, 最終目的就係依家對狗仔最有利既結果, 破壞你呢場和理非活動, 中共「名正言順」就繼續話你恐怖主義, 阻止人繼續去機場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞