機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
真心想知前線會唔會睇連登

士兵都需要心理輔導前線呢呢兩個月面對咁嘅壓力難免都好大壓力,揾社工傾下計冷靜下個人先,如果唔係好易因為衝動而做錯決定
玩夠未呀
我地不割蓆姐,都唔係俾你地中哂計都繼續㗎
當然啦,,唔係點捉啲阿爺口中講嘅反中亂港人士
今次到黑口罩
牛屎飛樣,唔係荃灣就元朗
冷靜少少啦
大佬 國際機場黎架..唔係火車站呀
你做緊乜全世界都睇住
今日黑社會五毛盡出

祝各位仲喺機場嘅和理非盡快撤退唔好喺度戇鳩鳩

警黑大龍鳳機場大上演
2. 打公安同唔俾走既示威者都係黑警扮
3. 發現有好多黑警“主動” 帶頭搞事

根本係
尋日見無事
班黑警今日咪出招
https://lihkg.com/thread/1463512/page/1
一直以黎都有鬼架啦,但你地可唔可以用你個豬西腦諗下,有鬼既影響係乜野再權衡下呀?就係幫我地湊人數,如果佢做出既行為係冇用既或者其他人都唔同意既,就會即刻有手足阻止,起完火俾手足淋熄都見過幾次啦!
我都覺得係好多黑社會入左來做野。元朗直播打人唔好睇,就換黑衫入來出手
有部份會睇的,但某啲人係相信tg大佬
見過條友咁多次,佢應該係真心膠姐唔似永續社運啲fd
條金毛同埋另外個幾個幪曬面不停話要打柒條大陸狗個幾條友而家去咗邊?
個金毛重係現場喎
agger
呢兩個月見過咁多勇武
個個智勇深沉
呢個完全唔似
佢似元朗打人嗰班鄉黑

勇武係槍林彈雨中對抗警暴嗰班
恰市民遊客呢班唔算勇武
佢似係收錢混入黎嘅黑社會要污名化我地
就係用黎醜化和平示威
https://lihkg.com/thread/1463512/page/1
一直以黎都有鬼架啦,但你地可唔可以用你個豬西腦諗下,有鬼既影響係乜野再權衡下呀?就係幫我地湊人數,如果佢做出既行為係冇用既或者其他人都唔同意既,就會即刻有手足阻止,起完火俾手足淋熄都見過幾次啦!
P牌五毛認證
政府做嘢搞大龍鳳
再次呼籲

和理非要盡快撤退, 臥底警用支那人引黑警入機場大清場
push
push
[文宣] 公安單野..........
https://lih.kg/dDChsS
冷靜下啦...理性返黎未呀手足..
希望係啦我見過嘅勇武都唔係咁架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞