機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
如果佢係狗派黎扮示威者咁你都要撐呀

搞記者搞救護一定全世界同你割
醒未
收錢做野 梗係要行前俾老細睇到自己有做野
我同意,成個連登一味屌人割蓆
我唔割但都要真係聽下人講嘢先得㗎
鬼:一定係同警犬有暗語
黑社會要背詩同一個道理
鬼多時,不一定互相認識,身上一定有記號,千古不變
記得仲有個有強光燈射NOW鏡頭嘅小丑面巾
同意.果位巴打有心打咁多字真係好野
依個好好
就係之前都咁做
所以一路都好好
屌 咪撚捉鬼喇好唔好求下你地
不割蓆(主要係5毛手段)係指同路人
不包括有心搞事製做事端e.g, 8.11事件,77盧浦橋
屌又話唔捉鬼唔割席
你點樣召集一班互相唔識嘅人去夾走100隻鬼呀
夾走嘅畀人打醫護畀人打記者畀人打

你問咁咪夾走佢??點夾呀??
個金毛立場都打呀
屌佢老母
一路圍住係度推推貢
之後高速閃人
屌 嬲撚到仆街
唔理性思考,每個人都係鬼,亂咁起哄,只會惡化。
希望多d人有咁既思識,以事論事,以下post大家認同請幫推,唔認同都講下你咁點睇

盲講不割係毒 理性思考為優
https://lih.kg/1468154
塞路個金毛拉佢走有幾難平時有人做衝動野都有人拉返走啦

剩係講左句張超雄落現場好就話人五毛你都識叫人散水啦我覺得張超雄調停下冷靜下現場又有咩問題呀定你覺得由個金毛喺度亂搞就都唔使理?
好心做鬼就咪撚染金毛咁搶眼
屌,原來引曬班狗入機場之後就坐救護車走咗。仲有幾個幪曬面同鳩叫條女都好可疑,無人就勇武,黑警一入到機場就唔見曬人,肯定呢班真係自己人?
前面黎黎去去個幾把聲,都係不同帶動情緒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞