機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
有人話紫色係佢朋友? 有無圖睇下呢位人士有無耳機
有d似係真心
冷靜呀 求下你地
唔好比仇恨支配
現場人士幫手拉D上火手足埋一邊cool down先啦
由頭到尾都係佢搞到氣氛緊張阿,
由唔比救護走,打手足,記者同救護,佢一走左氣氛平靜哂
跟住明明無人衝警車,無啦啦阻住條路,之後就有人衝啦
勇武做咩都唔會失民意, 遊行唔會少左人OK?
跳出個框框,一家要狗做鬼咩
重叫黎做咩,比堆黑警走啦,
第一次見比人圍既叫囂
金毛係唔係鬼既話
親自交待返件事唔該
popo走就由撚鳩佢走啦 咪撚挑釁啦仆街 ,個到大嶼山 出城得一條路架咋 係咪想捉鳩晒班手足呀
就係咁先激氣
真係好撚嬲但又好灰機
[有份塞機場既同我入黎]機場唔係咁玩!!!
https://lih.kg/1464143

Set deadline ➡️ 大量文宣➡️升級正式癱瘓機場
割!
反省既就係無人禁停呢D癲佬
明顯唔只一個人金毛 係有班人做緊大戲
想搞大件事
你講得啱,,至少我唔會出一排,好失望
我地係為少女眼睛出聲,宣傳黑警暴力濫權
你睇,,依家似乜撚野
推到金毛出黎或者起到底
而家條仆街唔知走撚去邊呀,仆佢個街係咪食咗屎呀
成日話人割蓆分化
睇住兄弟走錯路係咪一句話都唔可以講
係咪冷氣軍師講野就一定錯

我知大家都好嬲但係成大事點解連少少eq 都冇 咁點成大事。
無目標無計劃咁點贏
係咪連少少思考都唔做,覺得自己就係岩晒
一早講左好多次,阻人根本會做成負面,jam 人係好好多
圍人又係on 9, 圍幾個鐘做咩,打死他咪打囉,放佢走咪放囉,圍住大家都唔知想點。大佬啊,係人都知一有呢d 就有狗黎架啦。
好啦,到狗黎啦。咪由佢走咪算。
跟住無啦啦又衝警車做咩勁。
機場咁難走根本唔應該,入面一埋和理非,你咁搞係大家一齊死。
拉完一個又拉個,拉完又挑釁人,再拉

唔割蓆唔分化
但係希望大家諗清楚
我地應該要點做,我地係要反思點做先係正確,我地再反省今次既失敗,唔好再重蹈覆轍
又送頭
無啦啦做咩坐係馬路... 肯定係做SHOW 引D人出去, 最衰無鏡頭繼續影佢
唔係失唔失民意問題
係和理果班係支持你
但佢地係冇心理準備突然係戰埸入面
佢地係會支持
但都會驚遊行突然既轉變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞