機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
用返佢地邏輯 公安唔出街就冇事啦 邊個叫公安/警察混入示威者打人,生事?
唔撚係比2條金毛走撚左呀嘛
Team of popo
金毛=三柴/白衫
打立場記者同救護
嚴重講一句

今場運動可以俾現場仲圍緊嘅”手足”一鋪清袋
其實真係冇人上,好多人上唔到網
要比救護救走個公安?我地唔比公安走d救護都走唔到
用來冷靜大大家,係心裡面跟我讀一次,五大訴求 缺一不可 不分化,不篤灰,不割蓆
後面既人散一散出遠少少先喇屌,個個企係度要前面點退呀!前面自己人都抖唔到氣人踩人呀喂!企鬆少少啫係咪咁難呀屌!

屌你咪撚用lazer啦on9,前面有自己人Teamkill呀屌你老母!除左黑警公安,黑社會都可以混入架屌
RTHK Live 有條友係咁鬧救護員搞乜呀?
係咪想比救護割呀?
行開呀 比救護走呀 自己人黎架 !
咁都攪埋自己人 後排散啦 係到做乜9 野呀
現場搵人講讓開喇 屌你老母臭化系!!
明白在場圍佢既人既心情
咁難得捉到隻大陸鬼,又唔可以對佢郁手,但係又唔甘心比佢走得咁易😞
無人要指揮
係大家想件事好呀

比你圍個公安三十個鐘之後又點?
五大訴求就會有?

唔係割唔割,係大家冷靜睇大局啦!
睇#730
....屌咁就走撚左
現場班花生友 到底有冇獨立思考 冇一個想放佢走? 圍到聽日?
邊個ban 陳伯 邊個係鬼!!!!
圍左4粒鐘 你地想得到d咩?
一係你地就郁手 一係就放佢上救護車
拖落去有記者有救護 場面又迫又多鬼 有著數?
冷氣軍師出一出機場啊唔該

個金毛就係行咗去左面櫃檯坐

等緊你地去打死佢
個金毛仔不停話要打死個支那人,咁想打死佢,又點會轉個頭就走人?
再講多次,佢同隔包住頭嗰個人長成拎支白色條出黎,唔知咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞