機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
屌咪係囉,分清楚場合未呀大佬。
機場係和理非回合嚟架仲要阻救護做乜嘢真係
係,尋日先講明和理非場
有冇人可以通知機場d手足
劇本一早寫好,早幾日(今日)d狗記招已經扣緊恐怖主義帽子
你宜家咁做佢有曬料入我地啊
冷靜d好唔好
日日現場現場
今次夠現場未?
d 鬼又成功左
今日機場真係好鬼
其實812係機場都算係成功 因為旅客受阻得一日都算係可以接受 但連續搞埋今日就會出事 下午有人帶風向去離境大堂坐直到同在場既機場人員有語言上既衝突 到依加有人帶風向圍住個公安 見佢黃左之後都唔即刻跑走 好古怪 但其實唔洗圍佢 因為佢黃左 俾佢走就係咁簡單
係有鬼混入示威者群中就知其實班黑警好醒 唔好以為蠢 突登做一啲輿論會反感既野 再屈係班示威者做 目的就係想我哋內部分化同輸埋民意 所以我哋更加要智取 唔好咁衝動 唔好咁易俾人分化
佢哋最驚就係我哋好冷靜咁討論
屌,機場都有人被補
肯定係25
佢捉果個係唔係鬼?乜裝都無但打人
機場都要比人拉
個個都燥到仆街 冇計
覺得你成班友熱血上腦中晒計,唉......講極都係咁,你哋夠薑咪打死個公安,依家又推救護,又亂咁打人,咁咪比所有人睇到你哋只係一班有勇無謀嘅人,講打架的話你哋裝備唔夠警察打,次次俾人打到仆街,入機場爭取民意,又要阻塞人哋唔俾人飛,真係唔知你哋想做咩,但係而家如果連民意都輸埋,咁呢場運動好快就玩完,講打又唔夠人打,如果連腦都冇埋,咁就玩完啦
引戰狗從速離開
不分化
不割蓆

係公安
而且已經俾左佢走

我地啲手足連醫生都冇得睇,一睇就被拉

咪撚再話前線,佢地經一事會蔡一智
要做大事一早做咗,阻警車算咩大事,只係小學雞行為,轉頭累行坊。
機場係和理非場,勇武做乜撚,雖然話唔割蓆,但都咪撚搞亂個場要圍要衝咪出去警署囉
拉左個人!

又係腦充血 6月咪捉過鬼囉

完全一樣劇本
邊有咁多勇武呀
你班和理非唔該醒少少啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞