機場現場同我拉走個4眼金毛

2447 回覆
2479 Like 49 Dislike
搵人捉住金毛仔打鳩佢冷靜下先啦 我地今日輸撚哂啦
用來冷靜大大家,係心裡面跟我讀一次,五大訴求 缺一不可 不分化,不篤灰,不割蓆
中到暴江 , 開路送走
後面d 師兄散開
正常都唔會打救護同記者啦 屌
核彈唔割 呢個割
用來冷靜大大家,係心裡面跟我讀一次,五大訴求 缺一不可 不分化,不篤灰,不割蓆
係臥底
現場手足全部後退 紅海我地2百萬人都開到 以家幾百人開唔到一個圈圈圍???
Push
記住一個重點 我地唔能夠一直做壞人既角色( 阻塞港鐵,機場等等)
要比市民知道 因為政府唔回應 所以我地先有之後既行為
政府唔驚我地武力提升 政府最驚係全市民都認同我地武力提升

反對既唔該比個大方向黎
不停每日佔機場? 定點?
真心覺得要討論個大方向

小弟有一計 大家點睇
https://lih.kg/1463760
啱,而家錫春袋先啱
核爆炸邊個呀?炸救護記者自己友呀?
連金毛在內起碼5-6人,唔排除其他內圍的都係佢的人。
頭先救護想入去,有2個人關閘唔比入,之後金毛一聲就叫得開讓路。
近記者果邊就有人比水佢飲,仲有灰衫笠頭黑超果個
立場記者上晒神檯咁
現場手足全部後退 紅海我地2百萬人都開到 以家幾百人開唔到一個圈圈圍???
啲狗會唔會係想等到人製造混亂後,以要控制局面既理由入黎清場呢? 大家諗清楚
後面既人散一散出遠少少先喇屌,個個企係度要前面點退呀!前面自己人都抖唔到氣人踩人呀喂!

屌你咪撚用lazer啦on9,前面有自己人Teamkill呀屌你老母!
唔希望係點錯人,有冇片見到佢故意阻礙甚至打記者,或者cap到佢真係有耳機,如果有可以綁住佢,如果純粹太激動,可以叫佢冷靜,同佢講交比記者更有效揭發呢公安事件。
果把女聲都係似攪事
咩事?
有無片睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞