(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (4)

755 回覆
21 Like 4 Dislike
啲野食係咪真係咁正?
係正既
雖然係奧飛驒食過更正
飛彈牛係正啲
Standard Plan 膳食,比你參考下

晚餐:

早餐:

求下呂溫泉推介
其實宜家 係咪大部分溫泉旅館 都接受有紋身
我個fd隻手 有紋身 驚到時唔俾佢浸溫泉
Book有私人風侶果D
以我所知好少旅館會比有紋身既人去浸大浴場
其實入到浴場先會除衫 我諗唔係紋到好似件衫咁都唔會有事掛 利申見過有紋身人浸但紋身唔大噠
Book了10月去京都 旅亭嵐月
I remember a decade ago the train network in Osaka was paralyzed by a strike. It was scary 😨
岩岩book 左機票十月尾去東京睇煙花,跟住搵酒店果時突然間諗起上次去由布院間由布之彩浸私人溫泉好正,想問下東京附近例如草津之類果d 地方有無邊間私人風呂推介? 有d 我望入去都係得貨切同公共,唔係好岩~

Thanks!
黎緊 9月中會入日光同鬼怒川玩
有冇邊間溫泉旅館特別推介?
宏樂園 14 年火災差不多整間燒毁,睇返你上面 d 相重建後又真係靚仔好多。
呢幾個月既香港絕對影響心情。
Book 咗出年二月登別瀧乃家… 貴咗好多
有兩年冇去東京,所以黎緊 11 月會辣返轉,溫泉旅館就揀左去館山既森羅。

https://www.shinra-chiba.com/index.html
登別,洞爺,有冇正既溫泉介紹
同問, 登別, 洞爺,定山溪.3簡1邊度好
你先睇睇呢三個地方有邊個你覺得想去先啦。
我第一日下午3點到新千歲機場,諗住拎車直去登別住一晚,第二日行登別溫泉街,下午就去洞爺湖住第二晚,求推介
瀧乃家別館,有人話風吕好細,其他ok,師兄點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞