(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (4)

755 回覆
21 Like 4 Dislike
Can't wait to go and soak in an onsen during the christmas holiday. Anyone going on a trip to Japan for christmas as well? My Japanese friend is studying biotechnology at Tokyo University. He loves kickboxing. He's lucky because his professor grants permission to use the ring at university. He also joined a gym. The gym membership agreement grants you access to the swimming pool, sauna and steam room as well as the gym. It's well worth it for the broad range of facilities you can use.
都叫你包條囡去
從客觀嚟講,香港好易可以食到好食嘅龍蝦
但就好難食到鯛魚,好食嘅就更少
不過自己鍾意就去馬啦,理得人點講
kkr本來係淨serve會員,不過好耐之前改制接受埋街客
性價比高係佢嘅特式,因為本來就係主力serve咬緊退休年金嘅公務員
會員可以比街客提早book房,同埋會有超平特價plan,除此之外就無咩分別
我記得以前住過,紅葉季都係萬零yen就有一泊兩食,而且兩餐絕對唔頹,但就要預咗全場都係阿叔同阿婆,同埋浸老人湯=比較熱

就咁望山代嗰頭大部分都係循環水,可能水費貴掛
應該得界加賀同四季亭係掛流

不過四季亭單人都要四萬幾仲要普通房
搞唔掂
森之栖平d仲可以揀到房型
介紹呢
下年2月中去草津住 季之庭
希望無伏~有雪睇
冇,如果有埋就冇得輸。
咁諗真係冇錯。
之前去界 加賀 普普通通咁,冇其他 界咁靚
嗰個位冇景 酒店又比較細
有無人同我一樣鐘意住溫泉酒店
但唔鐘意食佢d日本料理
唔伏,但多大陸喱

利申:熟客
係咪真泉水黎架
6月住過花遊
d泉水熱到仆街
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞