(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (4)

755 回覆
21 Like 4 Dislike
book左2月住平湯既深山櫻庵
有無ching住過?
我bk左岩松旅館同女友混浴玩露出,落水唔比用毛巾遮
有無人住過越後湯澤? 頭post唔見
十二月會住花月
到時睇下記唔記鬼影相
嚟緊會住越後湯澤花月
洞爺綠之風
登別第一淹
全部第一頁都無希望無中伏
搭單一問 黎黎1月尾會去
會係函館同登別各住一晚
有咩溫泉旅館推薦預2000-4000 1晚 (4人)
同埋咩網訂最好
都係𠴱句,第一頁已經 list 左唔少。
函館睇岩 騷潮亭 但離函館山遠 車程成個鐘
朝早8點落機 去到放低行李再去朝市同金森 之後
返一返旅館 4點鬆再去五郭睇點燈 之後再上山睇夜景 咁plan會唔會好chur 係旅館時間唔耐 浪費左?
登別就諗住龍乃家 好似好正
而家諗緊係函館住定札幌住蛋晚溫泉旅館好
函館d溫泉區同函館山,函館jr同朝市,五陵郭係4個唔同既點黎
我果陣玩2晚就覺得好舒服
巴打可唔可以分享下點玩 因為第一日早機 可以去到好多地方 第二成日係旅館?
到函館第一晚黃昏前去到五陵郭,去到入黑就轉電車上函館山纜車
第一晚住函館jr堆酒店好平同埋好近朝市同紅磚

第二朝起身就朝市+紅磚,之後拎行李去溫泉旅館玩盡哂間溫泉旅館
朝市可以溫泉旅館checkout完再去食過
因為total 6d5n
本身打算 1函館 2登別 3札幌 4滑雪 5小樽 6札幌》香港
如果我中午機都會咁玩 問題係早機先掙扎
點解唔登別->二世古->小樽->札幌咁行法
反正你都係中間滑雪
登別去二世古同札幌都伙差唔多
岩岩上網睇左一睇 登別去二世古好似好唔方便咁 又唔係自駕
而家諗緊好唔好d 1 普通酒店 d2 溫泉旅館享受下 取消滑雪行程 因為帶住呀爸呀媽驚太chur
最後都你決左一晚係潮騷亭 夜景坐的士都可接受
想問下係邊訂好?多數官網/janlet? 第一次唔係太識
瀧乃家full 哂
玉乃湯/清水屋/湯本 有冇巴絲住過?想搵間有會席晚餐既
仲有清水屋
book 左函館海洋亭 有無巴絲住過
個赤湯幾正的 雖然有d熱
唔撚驚呀 我12月尾去
個景望海又係幾正
早餐就普普通通無咩特別
早餐我都好似無 book 去朝市食算了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞