(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (4)

755 回覆
21 Like 4 Dislike
我都係 不過住一晚only 應該14號
我都係住一晚炸
洞爺湖除左乃之風仲有無推介
我都想問
下年plan兩日一日洞爺一日登別
The sunlight has been dazzlingly bright the whole month so you might as well have a good long soak in an outdoor onsen♨️soaking up the sun 🌞 In fact I’ve just got out of an onsen and am drying myself on a towel
留名
去褔岡同屋企人去,去由布院定別府會好D
budget人頭大約15000yen
巴打巴打 係咪未book得?我㩒極都搵唔到予約個page
有冇人住過秋保 佐勘
啱啱住咗四間溫泉旅館
十和田湖溫泉鄉 野之花 燒山莊
會津 東山溫泉 原瀧
鬼怒川溫泉 界 鬼怒川
奧日光 湯元溫泉 奧日光高原酒店
瀧見館?
係呀 我見佢右邊個日歷2月係有房 但入到予約page就揀唔到想要而又available嘅日子

二月得呢幾日有房咋
我知呀 但就㩒極都book唔到

全部plan試過都係咁so9sad

我求其禁其中一日
你呢個page點㩒出黎sosad 你睇我上面個reply 我真係㩒唔到

又好似得左 但佢咁樣係即係book到定點?見佢話到前2~3日再email confirm 即係有機會臨時無房定點
應該到時再email confirm你幾點到,洗唔洗派車接你,到時驚你唔黎,但又準備曬D食材驚浪費姐
房就應該留左比你架喇

+1
前排放幾日假諗住開新po前整理埋po3嘅資訊
但完全冇心情搞
連你都冇... 睇嚟咁想都好正常
你唔係話2月咩sosad
出去發夢識返個女兄弟啦
9月有幾日係東京無野做,咁咪試下book唔book到囉

9月book唔到,我諗2月都唔洗book
住過 幾正
但佢唔係條主街
銀山最正係夜晚果陣個境
但佢係o係山上面 佢會有service shuttle bus 20:00(? 比45分鐘?車客去主街行下
但講真會唔夠皮

唔駛諗自己行落山 除非有齊裝備
伸手不見五指
Sorry
應該係話 「夜晚」唔駛諗自己行落山
日頭係絕對可行 十零二十分鐘左右行到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞