[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

唔好亂溝
卡左係第二任

點卡法?

咩都搵唔到 又唔知做咩好 個啊叔又唔知係邊 四圍行睇野就打

去玩其他shrine

上左雪山未 ?
https://www.youtube.com/watch?v=gpqaTdflkNU
手提Mode:穩定30fps
TV Mode: 2X~30fps

唔好亂溝
我解蜻蜓溝青蛙
卡左係第二任

點卡法?

咩都搵唔到 又唔知做咩好 個啊叔又唔知係邊 四圍行睇野就打

去玩其他shrine

上左雪山未 ?

上座高塔
揾橙色shrine打
雪山shrine要辣椒料理先可以雪地唔扣血
season pass 已買

幾錢

17.99 鎊

但以後有返港AC 咁咪要轉去UK 用個PASS 其他GAME又要就其他AC?

未知,暫時個人仲係UK

唔好亂溝
我解蜻蜓溝青蛙

點煮野

唔好亂溝
我解蜻蜓溝青蛙

點煮野

hold 拎上手
掉落去
成功拎耐雪衫

提示,拎左三個小迷宮之後去老伯間屋有日記

跟住日記嘅提示煮樣野俾呀伯食就有耐雪衫
離開一開始個高城之後死到七彩
https://www.youtube.com/watch?v=gpqaTdflkNU
手提Mode:穩定30fps
TV Mode: 2X~30fps

手提mode一開始係精森狩豬,有時會疾
特別啱啱日出有風吹
玩到好撚頭暈,其實去完有磁力果個廟之後有咩做?

跟劇情,呀老伯撚化你
原本拎完磁石就俾飛行器,點知加碼要你拎埋另三個,另外同佢傾計,一路都選擇飛行器佢會。。。
上返座塔
點解好似粉字唔到

聽日繼續

聽日繼續

玩左成曰好頭痛
開放世界其實我OK,但成個地區都係呢啲草呀郊外我就有啲辛苦

唔好急,慢慢品味,後面嘅世界仲大
火山森林遺跡沙漠海洋一定走唔甩

一開塔得一座
瞓先

聽日繼續

好 型 呀
開放世界其實我OK,但成個地區都係呢啲草呀郊外我就有啲辛苦

唔好急,慢慢品味,後面嘅世界仲大
火山森林遺跡沙漠海洋一定走唔甩

一開塔得一座
瞓先

隻game其實都唔預你chur住玩
周圍行下有時有意外驚喜

聽日繼續

會唔會快左少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞