[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
問過蘇寧機無哂行貨
得行貨game
但感覺上行貨game只係日版貼多張中文貼字係盒背下面
我唔識日文都係買美版睇英文算

日版或行版game係咪冇多國語言?
會唔會部機轉英文介面隻game會變英文?

咩版都係多國語言 跟系統介面語言
有點離題

eShop有個雪字個隻SE出既RPG game
睇wiki見以前係PS4同PSV出時首月只賣得幾萬隻
係隻game本身唔好玩定點?

Switch版好似純移植無新野

我ESHOP都入唔撚到

開日本acc或美國acc啦
香港eShop實乜都少同遲出

有冇LINK俾我開定係響機入邊開???

https://accounts.nintendo.com/

我開左喇呢度...係咪要改國家 / 地區???

改左即刻OK
用美國定日本好...定係等返香港

你可以三個地區acc都開
因為一機可切換多區acc

但美國acc記得揀阿拉斯加
因為免稅

冇Alaska揀WOR
火堆無火點生火
火堆無火點生火

去有火嘅地方點著火炬再去點火

應該仲有其他方法
火堆無火點生火

應該仲有其他方法

火炬點拎???
卡左係第二任
火堆無火點生火

應該仲有其他方法

火炬點拎???

有啲地方有得執
卡左係第二任

點卡法?
卡左係第二任

點卡法?

咩都搵唔到 又唔知做咩好 個啊叔又唔知係邊 四圍行睇野就打
季票送果幾個裝備係邊架

卡左係第二任

點卡法?

去玩其他shrine
季票送果幾個裝備係邊架

https://www.youtube.com/watch?v=D3g6uRZK2i8
卡左係第二任

點卡法?

你係咪唔識日文?

系統轉英文介面隻game睇英文啦
季票送果幾個裝備係邊架

https://www.youtube.com/watch?v=D3g6uRZK2i8

問過蘇寧機無哂行貨
得行貨game
但感覺上行貨game只係日版貼多張中文貼字係盒背下面
我唔識日文都係買美版睇英文算

日版或行版game係咪冇多國語言?
會唔會部機轉英文介面隻game會變英文?

咩版都係多國語言 跟系統介面語言

thx
見人張單都寫係日英合版
日本eShop用到香港信用卡
美國呢?

自推

用呢張信用卡係美國eShop用唔用到?
卡左係第二任

點卡法?

你係咪唔識日文?

唔識英文
卡左係第二任

點卡法?

你係咪唔識日文?

唔識英文

咁就要學下喇

IGN編劇輯鬼佬打Zelda 50小時都未爆機
卡左係第二任

點卡法?

你係咪唔識日文?

唔識英文

咁就要學下喇

我細個九年免費教育都學英文
英文中學
所以英文屎極有限

咁癲...我都係打住炸彈人先
我都係打到拎左飛人果度
之後有2個分支...第1個好似去送死咁

咁癲...我都係打住炸彈人先
我都係打到拎左飛人果度
之後有2個分支...第1個好似去送死咁

人地職業係全職打機
都打得咁耐
如果一般人打唔睇攻略應該玩好耐
巴打你如炸彈人玩左請出評價
我睇片見故事有得二人合作但打斜視點唔好睇

online對戰配對快唔快流唔流暢?
巴打你如炸彈人玩左請出評價
我睇片見故事有得二人合作但打斜視點唔好睇

online對戰配對快唔快流唔流暢?

而家冇得上網同人連住 我轉左日區都唔俾我連 應該未開
打story佢地圖立體左有高低差 要打多陣先慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞