[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
啲shrine係咪全部都唔洗特別野,只用果幾個能力就過到? 卡咗幾個shrine
啲shrine係咪全部都唔洗特別野,只用果幾個能力就過到? 卡咗幾個shrine

我暫時全部都未卡 可能要下其他道具

三隻電法師
仲要係水上面
點打
玩記憶位d地下迷宮唔知點搞

雙子山?

Dueling Peaks個2個山頂有2個地下宮,2個都話要commit左momory先
Btw 我係個d鍾意周圍行唔玩主線既人黎

記住果兩個pattern 用番係對面個shrine到

雙子山?

Dueling Peaks個2個山頂有2個地下宮,2個都話要commit左momory先

記住果兩個pattern 用番係對面個shrine到

大師

These batteries are automatically charged if they are attached to the Console while it is charging itself.

係咪指放部機落個dock叉電時左右手掣會叉埋電?

左右手掣續航力約20小時

These batteries are automatically charged if they are attached to the Console while it is charging itself.

我個左右手制係tv mode 玩得幾個鍾
係咪有問題?
登象個part會唔會太熱血

我暫時全部都未卡 可能要下其他道具

有個平衡果度已卡

我個左右手制係tv mode 玩得幾個鍾
係咪有問題?

係咪左右手掣未叉滿電
射雷箭人馬殺唔殺好
登象個part會唔會太熱血

超正

係要用唔平常既諗法先過到+開到盒
射雷箭人馬殺唔殺好

其實可以唔殺佢

留佢條狗命

開箱就打斜個平台
波波就反轉個平台

雙子山?

果兩個迷宮一開始個擺位就係對家嘅答案

開箱就打斜個平台
波波就反轉個平台

我唔係反轉
我係好似打棒球咁入樽

雙子山?

果兩個迷宮一開始個擺位就係對家嘅答案

搭單問 個兩個箱點攞?
氣溫太低係咁扣血要點做?

開箱就打斜個平台
波波就反轉個平台

我唔係反轉
我係好似打棒球咁入樽

最ON9我係諗關個時間停止器事
撚左我幾個字

食驅寒野or防寒服

食驅寒野or防寒服

詳情可以追post

食驅寒野or防寒服

詳情可以追post

其實就咁火把點火都唔會扣血 應該係
成身木一行入火山就燒死左
[img]http://i.imgur.com/aou2TTP.jpg[/ig]

開箱就打斜個平台
波波就反轉個平台

我唔係反轉
我係好似打棒球咁入樽

same
幾好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞