[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
馬去邊註冊架

過完個twin山之後既大帳篷,同鬍鬚佬講,二十文

即係逢馬廄都得
啱啱智取完個部落興奮得濟炸死左自己
仲有隻雞響邊呀

做呢d 任有著數咩

路過咪做 點知最後一隻特別難搵
馬去邊註冊架

有冇地圖睇睇???
馬去邊註冊架

有冇地圖睇睇???

馬去邊註冊架

有冇地圖睇睇???

唔知點講添
馬去邊註冊架

有冇地圖睇睇???

星星位 右少少果個 藍/黃點
馬去邊註冊架

有冇地圖睇睇???

星星位 右少少果個 藍/黃點

雙子山中間沿住河行(向東)就見到
唔知係我jc陀螺儀有問題定點,
有個迷宮要用陀螺儀整粒珠出黎
玩到火滾

最後扭到個盤粒珠一跌就跌係中間條路過左

我仲慘 中bug 粒珠玩玩下會消失
重新玩過都係咁

巴打重玩都係咁?
會唔會更新出事?
再更新過?
馬去邊註冊架

有冇地圖睇睇???

捉唔到隻黑馬
賣哂D機械件買忍者裝
完全唔識捉馬
一開頭伏左 上左幾次馬當左ZL 係L咁禁
之後知係禁L 禁極都捉唔到
到底係禁實 定係跟佢節奏閃果陣先禁 定係早期根本唔夠氣捉純色馬
有冇巴打捉到
唔知係我jc陀螺儀有問題定點,
有個迷宮要用陀螺儀整粒珠出黎
玩到火滾

最後扭到個盤粒珠一跌就跌係中間條路過左

我仲慘 中bug 粒珠玩玩下會消失
重新玩過都係咁

巴打重玩都係咁?
會唔會更新出事?
再更新過?

del哂再download都係咁
哇頭先落雷雨見到有條

完全唔識捉馬
到底係禁實 定係跟佢節奏閃果陣先禁 定係早期根本唔夠氣捉純色馬
有冇巴打捉到

純色馬 我加過 2次 耐力都捉唔到
完全唔識捉馬
有冇巴打捉到

頂 終於捉到隻全黑馬 不停喪禁L
完全唔識捉馬
有冇巴打捉到

純色馬 我加過 2次 耐力都捉唔到

我加左一次 多四份一 同一隻我上左佢5-6次 最尾果次喪禁就捉到
完全唔識捉馬
有冇巴打捉到

頂 終於捉到隻全黑馬 不停喪禁L

我一陣都試下先
隻雷獸好難打
隻雷獸好難打

唔好講要點樣打
我唔想知
搵左成個鐘都搵唔到隻雞
想知 點樣拎地圖
https://youtu.be/9CsIi8YSCCM

我一騎馬就會好似佢咁
想知 點樣拎地圖

上最高座塔
https://youtu.be/9CsIi8YSCCM

我一騎馬就會好似佢咁

等更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞