[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
原來買咗間屋可以再找阿伯升級,一次100,可以拿來放武器等等

點解你咁有錢 做左任都要三萬喎

做任邊洗3萬
3000+30柴

邊個位買屋

研究所個鎮
大象最後機關係邊 搵唔到

你宜家去到邊個位呀

隻飛得 4層咋喎
好易搵

隻象

其實拎左地圖佢會SPOT哂出黎
原來買咗間屋可以再找阿伯升級,一次100,可以拿來放武器等等

做任邊洗3萬
3000+30柴

邊個位買屋

研究所個鎮

點儲3000 有好多材料不過唔敢賣.. 因為有好多做任都會用到

做任邊洗3萬
3000+30柴

邊個位買屋

研究所個鎮

完全唔知道佢果到有既

有無話邊間屋搵果個人呀

做任邊洗3萬
3000+30柴

邊個位買屋

研究所個鎮

完全唔知道佢果到有既

有無話邊間屋搵果個人呀

山上有間獨立屋

做任邊洗3萬
3000+30柴

邊個位買屋

研究所個鎮

點儲3000 有好多材料不過唔敢賣.. 因為有好多做任都會用到

賣哂啲角果啲都有好多錢啦

你宜家去到邊個位呀

隻飛得 4層咋喎
好易搵

隻象

解咗火 唔知去邊

你宜家去到邊個位呀

隻飛得 4層咋喎
好易搵

隻象

解咗火 唔知去邊

最底一開始咪有個機關你開唔到既
宜家開到了

做任邊洗3萬
3000+30柴

邊個位買屋

研究所個鎮

完全唔知道佢果到有既

有無話邊間屋搵果個人呀

山上有間獨立屋

唔算山上
入村冇耐右轉過橋有間屋比人拆緊
同光頭果個講野就有得買

做任邊洗3萬
3000+30柴

邊個位買屋

研究所個鎮

完全唔知道佢果到有既

有無話邊間屋搵果個人呀

山上有間獨立屋

唔算山上
入村冇耐右轉過橋有間屋比人拆緊
同光頭果個講野就有得買

好,一陣去睇下先
唔該哂巴打
第一次玩Zelda series, Link係一直都唔識轆地受身淨係識跑?

玩開monster hunter 既打法 有啲唔慣
初期有炸彈打怪好屈 仲可以無限用
後期個炸彈係咪會相對弱啲?
初期有炸彈打怪好屈 仲可以無限用
後期個炸彈係咪會相對弱啲?

係 除非你玩炸到佢地飛落街
第一次玩Zelda series, Link係一直都唔識轆地受身淨係識跑?

唔識碌,但可以閃
老老柒柒呢代炸彈炸怪跟本r痕
老老柒柒呢代炸彈炸怪跟本r痕

我拎支樹枝掉怪都仲痛啲

唔識碌,但可以閃

唔好當佢witcher玩
有得避就得

唔識碌,但可以閃

唔好當佢witcher玩
有得避就得

我隻馬叫roach

唔識碌,但可以閃

如何閃?

唔識碌,但可以閃

如何閃?

就俾人打到時
ZL + 左右/下 + X

唔識碌,但可以閃

如何閃?

ZL lock怪 左後右方向+X

唔識碌,但可以閃

如何閃?

ZL lock怪 左後右方向+X

係咪大家第一次死都係高處墮下
https://www.youtube.com/watch?v=GjSZnl4Tc-g
Zelda 30th anniversary concert album unboxing (Limited Edition)
係咪大家第一次死都係高處墮下

第一次比守衛者炸死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞