[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
暫時有d幾粒螺絲同齒輪
仲有冇其他款架

我仲係好前期
我都唔記得了

大隻少少都示血到仆街高攻到仆街
Dark Souls咁撚樣

大隻少少都高血到仆街高攻到仆街
大家點處理打完D素材
我成身都係, 仲有D寶石除左賣之外有冇用?

古代零件可以強化iphone功能

係架咩
我好似賣撚左

好似唔洗好多
iphone研究所個百年蘿莉所長有提過去分所搵佢馬仔可以升炸彈果D Lv.

咁即係去搵個蘿莉就有得升 ?
啊叔間屋係邊?
大家點處理打完D素材
我成身都係, 仲有D寶石除左賣之外有冇用?

古代零件可以強化iphone功能

係架咩
我好似賣撚左

好似唔洗好多
iphone研究所個百年蘿莉所長有提過去分所搵佢馬仔可以升炸彈果D Lv.

咁即係去搵個蘿莉就有得升 ?

佢話唔知邊度都有個研究所
去果度搵佢個徒弟升
內容好似係咁
Important Requirement: You Need 13 Hearts To Get The Sword

終於捉到隻靚少少既馬
hi想問Zelda拎左磁力同炸彈之後去邊?
仲未入過迷宮打怪打Boss

去哂四個神殿先 會有多兩樣野拎

神殿喺邊
點先可以轉掣

神殿喺邊

上返坐塔 開望遠鏡 橙色係未開既殿 藍色係已開

神殿喺邊

上塔用最高點搵易搵啲

大隻少少都示血到仆街高攻到仆街

勁難打呀救命
其實係要打死佢 定避開哂d攻擊拎夠箭就走
卡關呀太難喇
點先可以轉掣

即係跑用r

大隻少少都高血到仆街高攻到仆街

角落隻肥肥似boss好多 但好易打
呢隻我避左佢算 根本打唔到

終於捉到隻靚少少既馬

我仲以為D馬唔會死 之前見食左幾招都無事
然後係我遠征果陣死 焗我返去捉第隻馬
我果隻344灰馬

神殿喺邊

上雪山,係教堂後面行上去
但會凍死

俾個提示你
整啲暖身既食物等個人唔怕凍
我想拎防寒衫 邊到有?
啲純色馬用左幾多粒體力容器先夠捉
我想拎防寒衫 邊到有?

上面有講 另外 雪山上面遇到阿伯佢都會比你

搵過哂都搵唔到 個伯伯係邊
我想拎防寒衫 邊到有?

係地圖下面個個shrine 附近有間屋
要整野食俾佢先拎到
我想拎防寒衫 邊到有?

係地圖下面個個shrine 附近有間屋
要整野食俾佢先拎到

依個位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞