[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
解到去有個side quest要爬山上到山上有粒石爆左個圓圈我都唔知應該點做
唔知係我jc陀螺儀有問題定點,
有個迷宮要用陀螺儀整粒珠出黎
玩到火滾

最後扭到個盤粒珠一跌就跌係中間條路過左

我仲慘 中bug 粒珠玩玩下會消失
重新玩過都係咁
我宜家要傳藍火上山
無火把
遠少少果啲好難傳

間屋有火把,入門左邊好似
唔知係我jc陀螺儀有問題定點,
有個迷宮要用陀螺儀整粒珠出黎
玩到火滾

最後扭到個盤粒珠一跌就跌係中間條路過左

我都係

我試過反轉個陀螺儀用背後黎過添
我宜家要傳藍火上山
無火把
遠少少果啲好難傳

間屋有火把,入門左邊好似

一開始唔知要傳火
掉左搵唔返
宜家四圍解 shrine
有個shrine比d 荊激包住哂點上去

有無火箭 ?

有無火箭 ?

試過射一次 唔work 唔想再哂
係咪我射得唔好 :(

有無火箭 ?

係你射得唔好

好似要 4支火箭先上到去
外國有人爬過左遊戲地圖最邊緣既山 真係發現新大陸
好多高level 怪,寶箱,龍

Game 內地圖原來唔係全部

https://reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5xdy1q/nonstory_spoilersthis_instantly_sold_me_on_the/

有無火箭 ?

係你射得唔好

oh 你指rocket?我以為你話fire arrow

有位比你上架
索拉村d對話笑到我仆街
外國有人爬過左遊戲地圖最邊緣既山 真係發現新大陸
好多高level 怪,寶箱,龍

Game 內地圖原來唔係全部

https://reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5xdy1q/nonstory_spoilersthis_instantly_sold_me_on_the/

究竟用左幾多時間整個game
有無人知註左冊既馬,走失左點搵翻佢?
請問amiibio 買邊隻好? 主攻型
馬去邊註冊架
拎完飛行器出城,跟住要不停咁行行到手都軟

試下拆joycon出嚟

拆左啦駁電視
[quote]請問amiibio 買邊隻好? 主攻型[/quotehttps://youtu.be/r_vf2hPo0JM]
馬去邊註冊架

過完個twin山之後既大帳篷,同鬍鬚佬講,二十文
仲有隻雞響邊呀
仲有隻雞響邊呀

做呢d 任有著數咩

有無火箭 ?

係你射得唔好

oh 你指rocket?我以為你話fire arrow

fire arrow 燒得爛佢架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞