[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
邊到有得拎保暖衫 上雪山個神殿未行到去已經凍死

附近會有啲辣椒 執左黎煮嘢食 會有保暖效果

點煮野食

去到有個鍋既地方 要有火 入list 素材 放係手 最多簡五樣 出返去 禁個鍋

點煮野食

去到有個鍋既地方 要有火 入list 素材 放係手 最多簡五樣 出返去 禁個鍋

用raw meat, 辣椒 加 sea grass, 煮完個阿伯仲會送保暖上衣俾你 野都唔駛食就去到

點煮野食

用raw meat, 辣椒 加 sea brass, 煮完個阿伯仲會送保暖上衣俾你 野都唔駛食就去到

上面答左你
唔知點解打哂附近d怪都開唔到寶箱
紅月開頭仲講笑咁話會跌落黎
一到12點
玩左幾個鐘 以為自己玩緊PS4
痴撚線用電視玩好撚清

啲人仲話 比唔上ps4
根本肉眼上都已經係睇唔出有咩分別

家用機做到ps4 game質素唔奇
但依家係手提機都得
已經將家用機同手提機分別模糊左
Zelda只係Wii U移植game實優化未夠好用唔盡機能
一兩年內實有更驚艷既Switch game手提玩到

清唔清講緊係咪1080p姐....

但1080p反映唔到運算能力,一樣1080p唔代表兩部機機能一樣 要睇埋畫面複雜情況引擎等好多野....

簡單例子果部迷你紅白機都1080p,機能唔通同switch =ps4 一樣
有無人落馬 卡死左?係咪有bug

點先開到

點先開到

打死曬d怪物
卡左係雙子山 個二個祠點解
卡左係雙子山 個二個祠點解

一個祠係另一個祠既答案

點先開到

打死曬d怪物

已經係果到打哂 定要好大範圍咁打?
出面有冇walkin 炒價

點先開到

打死曬d怪物

你個身係咪滿左??
寶箱開左眼可以拎
買日版定美版好 唔識日文

語言跟你部機set嘅語言
任轉

語言跟你部機set嘅語言
任轉

叫老任係下個patch加日音英字

日文有漢字,英文有字典
真係過唔到上黎問

點先開到

打死曬d怪物

你個身係咪滿左??
寶箱開左眼可以拎

無滿到 玩左一日都無一個開到
https://www.youtube.com/watch?v=jtkw9oQeRlE
11 hidden mechanics Zelda Breath of the Wild never tells you
好正
無劇透
入左一個神殿 明顯係後期先好入

點先開到

打死曬d怪物

你個身係咪滿左??
寶箱開左眼可以拎

無滿到 玩左一日都無一個開到

你中bug??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞