[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
呢度係咪冇人做支線

主線優先
支線順手做

點搵齊10隻雞...定係我錯手殺死左

D雞殺你一百次你都唔會殺到一隻雞

繼續打下炸鳩人先...搵到嬲

我都差一隻未搵到 行哂成條村 係差後山果到我無一吋一吋地咁搵
Call 隻馬黎彈句野話隻馬聽唔到
係唔係有距離限制?

係 or有d地方佢去唔到都會彈句佢行唔到過黎
https://www.youtube.com/watch?v=9yFON2UON3k
Zelda: Breath of the Wild - Switch vs Wii U Comparison + Frame Rate Test

總結

畫質
Switch電視 - 900p
Switch手提 - 720p
WiiU - 720p

Framerate
Switch手提 - 穩定30fps
Switch電視 & WiiU - 2X~30fps (兩部機表現差唔多)

Switch音效>WiiU
其他大致差唔多
呢度係咪冇人做支線

主線優先
支線順手做

我都差一隻未搵到 行哂成條村 係差後山果到我無一吋一吋地咁搵

終於比我邊到最後一隻 係雞欄對住果間屋既屋頂
然後比得50蚊 搵左我幾耐
呢度係咪冇人做支線

主線優先
支線順手做

大妖精
呢度係咪冇人做支線

主線優先
支線順手做

唔撚係呀等陣入去睇下係咪先
10隻雞都喺村度
有隻喺屋頂
攻1把芭蕉扇有乜用?
攻1把芭蕉扇有乜用?

有隻船,風帆咁既船

用黎俾風佢開船
攻1把芭蕉扇有乜用?

有隻船,風帆咁既船

用黎俾風佢開船

雪, 等我重用冰過海
Thx 巴打
攻1把芭蕉扇有乜用?

可以吹走啲敵人

攻1把芭蕉扇有乜用?

有隻船,風帆咁既船

用黎俾風佢開船

雪, 等我重用冰過海
Thx 巴打

我知可以開船 但我諗唔到用冰行過去船到
然後行左條遠路 好彩果邊有堆怪清 拎左個頭套
玩d open world game , 邊到有詳細攻略?

仲用緊一開始套衫

仲用緊一開始套衫

做緊刺客教條
個任要我拎火
但落緊雨
個任要我拎火
但落緊雨

做卡關達
個任要我拎火
但落緊雨

佢明明話藍火唔會淋熄
個任要我拎火
但落緊雨

佢明明話藍火唔會淋熄

呀伯夠話拎完磁石俾個野你飛啦
[img]https://pbs.twimg.com/media/C6E2hO7U8AE3WRf.jpg:large[img]

仲用緊一開始套衫

長期半裸

完全冇解謎要素嘅神廟,老任為咗裝假狗整滿一百個可以幾盡

(BTW呢個箱送嘅係爬山褲)

巴打可唔可以share呢個地圖位置
[img][url]https://pbs.twimg.com/media/C6E2hO7U8AE3WRf.jpg:large[img][/url]

仲用緊一開始套衫

長期半裸

點解今集唔係薩爾達做主角 想睇半裸
D正常既武器真係唔捨得用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞