[Switch/WiiU] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想問eShop dl既game
有冇得只delete game唔delete game save?
有冇得只delete game唔delete game save?

http://nintendoeverything.com/switch-lets-you-archive-games/

原來暫時game save只可放落內置空間度

http://nintendoeverything.com/switch-lets-you-archive-games/

archive完game save冇delete到?

archive完game save冇delete到?

係得
明了
你地平時去邊度捉馬
想問下 啲寶石係咪淨係用黎賣?
拎起草邊既石仔有啲小精靈有咩用

仲有啲勁trick有啲機關整完有啲小精靈彈出黎 其實乜黎

佢有粒栗子咁既野,解左拎馬個城跟住條路行北邊
有個肥精靈,解完佢個任可以用栗子加武器格數

喂我見完 1次之後
呢隻野就失蹤左

有無人知道佢下一個地點會出現係邊

應該有好多隻唔同精靈匿埋左 有時拎起舊石都會見到 最初個草地好似見過三四隻左右
隻象點上最高 同象鼻?

降晒落黎先飛過去
剛剛買左wiiu版, $440, 好貴。 。不過係wiiu最後大作,支持下啦。
拎起草邊既石仔有啲小精靈有咩用

仲有啲勁trick有啲機關整完有啲小精靈彈出黎 其實乜黎

佢有粒栗子咁既野,解左拎馬個城跟住條路行北邊
有個肥精靈,解完佢個任可以用栗子加武器格數

喂我見完 1次之後
呢隻野就失蹤左

有無人知道佢下一個地點會出現係邊

應該有好多隻唔同精靈匿埋左 有時拎起舊石都會見到 最初個草地好似見過三四隻左右

你講果啲係小精靈

我問 大樹神呀
大樹神可以用 小精靈換 武器儲蓄格

有冇人咁過呢到

有冇人咁過呢到

我嘗試過
封印ちゃん>石ちゃん
封印ちゃん>石ちゃん

石ちゃん係果舊大石?

有冇人咁過呢到

我嘗試過

其實唔難
封印ちゃん>石ちゃん

石ちゃん係果舊大石?

不過石ちゃん大唔大就
封印ちゃん>石ちゃん

石ちゃん係果舊大石?

不過石ちゃん大唔大就

唔識睇日文
封印ちゃん>石ちゃん

石ちゃん係果舊大石?

不過石ちゃん大唔大就

唔識睇日文

轉英文玩好似係
其實PS4啲鎗game點解唔用呢個六軸瞄準方法? 好過雙菇同mouse啦
封印ちゃん>石ちゃん

石ちゃん係果舊大石?

不過石ちゃん大唔大就

唔識睇日文

轉英文玩好似係

我一向玩英文
係睇唔明你地講乜
其實PS4啲鎗game點解唔用呢個六軸瞄準方法? 好過雙菇同mouse啦

其實我覺得幾好射

係出街玩有少少尷尬

其實我覺得幾好射

係出街玩有少少尷尬

係囉~ 技術一早有, 我到Splatoon先第一次接觸呢一種瞄準方法⋯ 之後去摷返連GTA V都唔用
個阿伯真係好仆街 都博左條命出黎救世 料又出埋 都仲要收咁貴
入水神獸之前射箭果PART型撚到g
BOSS戰又DARK SOULS咁撚樣
4血比佢打中即死g
好彩弓屈到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞