【少甜】【獵奇】【九唔搭八】《吸血鬼係香港搵食真係好撚艱難》

431 回覆
96 Like 5 Dislike
我想減速 等正皮有咁上下先繼續 我又多d時間寫
吸血鬼鬼
吸血鬼鬼

老友鬼鬼個fd
我想減速點睇
我想減速點睇

唔好呀
每日一篇岩岩好
老友鬼鬼

乘機偷懶
會唔會係標題累事

忠實粉絲
你個故好好睇

可能係夢個章到睇到有少少亂(我係)
所以啲人就...

利申 9up
會唔會係標題累事

忠實粉絲
你個故好好睇

可能係夢個章到睇到有少少亂(我係)
所以啲人就...

利申 9up

我覺得個標題好正喎

乘機偷懶

寫你就寫啦,咁多野講,再唔出門就腐皮你!

ps.大佬你快啲出文啦

乘機偷懶

第105回 - 計唔撚掂條鬼數

反正班塔利班都供哂啦,總部中環,武器又made in china,仲有咩料套?殺得啦下嘛?

『有無遺言。』我撩一撩鼻屎。吸得太多生命射線有點兒熱氣。

『喂我覺得你無奶由喎!』有個包哂頭既女鬼話。雖然我都唔明佢點變塊布出黎包頭。『你郁d就殺哂我地,我地本身仲想做鬼都殺多幾個架喎。而家條數你都要找比我地喎!』

女鬼指訓左係地下嘔白泡果兩件差佬。我相信呢一層仲會有幾條死屍。

『我呸,作為人類殺人類已經係極度戇撚鳩鳩既事。』我話。『你地人類要由我殺先岩!

我雙眼發出微弱既紅光,望住佢地奸笑。呢個先係我理想中既吸血鬼形像 做吸血鬼果時又要計住計住殺幾多個人埋幾多條屍,都無得巴巴閉閉咁嚇人。估唔到我做左吸血鬼鬼先可以咁樣大返班鬼

班鬼開始驚,其中一個問我:『你...其實殺過幾多人?』

我故意笑到d尖牙比佢地望到(其實有d難度),『你會記得...自己食過幾多碗飯咩??

『呀!!!你隻惡魔!!!』有隻塔利班鬼飛埋黎想同我博命!嚇到我即刻縮一縮。痴線,你地搵人肉炸彈炸到d人個頭爆開二十份,我都未撚話你惡魔啦

『喂拿,一單還一單。我殺人一件事呀下,你地班仆街殺左我係另一條數。』我話。

班塔利班好似中撚左風咁樣,不斷係度『呀呀呀!』跟住衝埋黎我度,好似想自殺式炸撚死我咁。

『喂你班友真係痴撚線 』我左閃右避。『停呀,你地再執迷不悟就會做遊魂野鬼,上唔撚到天堂見你地地個真主架啦!』

班友當我無到,又係度走黎走去。

『喂救命呀Lora! 』我第一次要向呢隻屬於人類既背後靈求救。

『...但我變斧頭你會羅唔到架喎 』Lora話。Lora自己唔識得改變自己既靈魂密度的,所以本來fit落物理肉體既武器,而家我靈魂狀態都用唔到。

『差人!咪郁!!』有班人係我後面大叫。

我望一望:『差人你黎得岩呀,青山走犯呀 捉鳩哂佢地啦!』

呢4個係警察既英靈。佢地同我一樣壯烈犧牲左。不過佢仲帶住支炮既靈魂一齊死,所以而家有支朝炮係度。

『砰砰砰!!』4個英靈開3槍,我唔知邊個偷懶無開槍,不過我只知道..我都中撚左槍

我:『你班仆街...郁鳩我.....
華仔
麵包論都出埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞