【少甜】【獵奇】【九唔搭八】《吸血鬼係香港搵食真係好撚艱難》

431 回覆
96 Like 5 Dislike
蒙頭入閘啦重講!

咁都比你搵到件咁正嘅裂口女

呢幾回講老婆,唔會點比戲份裂口女

老婆都ok,不過唔會係16歲幼齒掛

16歲唔幼架啦
幾時有文?
幾時有文?

而家出
第109回 - 我諗返起II

日本經濟發展高速(起碼以前係),地下世界發展亦相當逢勃。日本發展網絡比香港早得太多,黑暗網絡呢家野我就唔多作介紹,不過我絕對能夠講日本係黑暗網絡既先驅。

有d日本人鐘意買女人返去凌辱,買d死屍返去發泄、煮食,又或者齋擺係度,真叉乜叉都有。地下網絡既出現就更加方便左呢一班人。正所謂有供有求,呢班人隨左真係落手落腳自己捉人之外,當然就都會由我地妖怪手上買啦。所以話,人類痴線起上黎,諗到點樣虐人(或屍)既方法可能比我地妖怪諗既更加多。

而我最感興趣既,就係係我旁邊呢個比人斬手斬腳既女性 。呢個人棍係被人故意斬去手腳做性奴,因為防止佢地走佬,而且傷口經過嚴格護理,埋口得非常整齊。有d會剝哂牙,切鬼埋條利。不過買左既人,通常都唔會玩好耐,多數下場都係轉手賣返出去比人虐殺至死。

「陰功囉。」我對住呢個人棍話。「如果你傷口未埋呢我都可能會有多d興趣。」

其實斬左出黎d手腳擺左去邊呢?我真係好想知道

「再痴線都有。」比我高三倍既鼻高天狗話。「人類既魔性比起我地仲重。人間係最能體現善惡既地方,自由度最大既世界 。」

「唉。」我歎氣,有時真係會諗,點解人類會咁樣做。「我地係返去先。老婆等緊我。」

「同人類結婚,係何等愚蠢 。」鼻高天狗話。「我地好歡迎你加入我地妖怪大軍,唔洗再同班人類一齊。」

「...不了。 」我話。「我唔係什麼高等妖怪可以完全離開人類生存。我都仲要一日三餐,唔會捉人類煮黎食咁易搞。」

比佢去啦。」裂口女阻止天狗開口鬧我。

--------------------------------------
呢一晚,我返到去屋企,已經天黑了。

「老公你一定好攰喇。

杏子好似傳統既日本女人一樣係門口等我。我覺得好滿足

「還好啦。始終唔慣係呢度生活。人工少,又要受氣 。」我話。

「聽日一定會搵到工既,放心啦 。」杏子非常體貼。「你咁攰,咁我地今晚仲...要唔要sex?」

「sexy??」我眼睛發光 。「梗係要sexy啦!!!」

晚晚我同杏子就係中出一百連,然後一路睇AV一路扑野,乜春都試過哂,人生真係無撼既..本來

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

「唔好意思,劉先生。你太太既胎兒出左問題,我建議你地做中止懷孕。」女婦科醫生用純正日文話。

「點解呀? 」我極度驚慌。「佢有咩事呀?

女醫生繼續話:「我地發現到你太太既身體日漸虛弱,唔太適合繼續懷孕。」

「咩呀 ..」我苦笑。「身體虛弱,咪補充營養囉?點會虛弱d就唔洗懷孕?咁鄉下d呀姑唔洗生啦?」

「我地真係唔明原因。營養的確我地有補充,我地發現你太太開始有營養過剩既情況,不過仍然十分虛弱。」

我望住面色一日比一日差既杏子,佢好似好辛苦咁

我突然唔識講野。我望住超聲波圖像。明明係咁健康既BB,點解要佢死?
第110回 - 我諗返起III

「師父,我想知點解人類同吸血鬼生唔到bb ?」我打電話問Dio,或者叫佢做林生啦

「由你唔做人類果一刻你已經唔應該再同人類交往啦 。我都講過好多次。」林生話。

我有d嬲:「我唔拗呢個問題。人同狗一樣可以一齊生活。我而家只想知道點解杏子會咁虛弱。」

「唉。」電話傳來歎息聲,解後解釋比我聽。

吸血鬼本來係由人變成。第一隻吸血鬼係中世紀既德古拉。當感染「吸血鬼病毒」之後,全身細胞會產生輕微變異,雖然能夠保留人形,不過已經有左吸血、嗜血既特性。

用醫學角度去講,吸血鬼係一種人類既疾病。不過唔係令人類虛弱,而係令人類強化,改變生活習性。相近既疾病係瘋狗症,病徵係怕水、聽覺視覺混亂,容易狂暴,體液帶感染性。

人類嘗試用疾病方向解釋吸血鬼呢種生物,例如紫質症病人怕光等等。不過當然就完全唔係果回事啦,吸血鬼既感染途徑唔係細菌、病毒(所以我話「吸血鬼病毒」,其實唔正確)、甚至蛋白質變性。我地係透過一種未知既東西感染。原諒我唔可以用文字寫到出黎,因為從來無人研究過係咩黎,而吸血鬼界都係無科學家的 。總之係人類認知以外既野,你可以好籠統咁叫佢做「吸血鬼之氣」。

吸血鬼之所以會吸血,唔係想要血入面果種血細胞、血紅蛋白、鐵質、血清等等。對我地黎講呢d只係食飯既伴碟。我地既主菜都係人類既「生命氣息」。

正因為我全身既細胞都係吸血鬼細胞,包括性細胞。所以杏子陀住既,係吸血鬼bb!!

「原生吸血鬼,真係好少有。」林生話。

「點解?」

林生:「因為係胎兒時期就會吸緊母體既生命氣息。」
吸血鬼bb
唔通吸血華咁好彩有個原生吸血仔
安已不
爸爸
吸血鬼bb

華華 幾時出文呀

再唔出屌死你
第111回 - 我諗返起IV

吸血鬼bb,由胎兒階段就會吸食母體既生命氣息。所以人類做母體,係絕對不適合的。

「而且由bb開始養大一隻吸血鬼,成本太高喇。由bb去到成年吸血鬼,係人類既4-5倍時間!即係差唔多80歲先會到青春期。呢段時間需要殺極多人比佢成長。」林生話。

睇黎呢個先至係吸血鬼最大既詛咒。

「..我而家只想知道有無方法可以保住杏子。如果我將杏子變埋吸血鬼呢 ?」

「而家先換血太遲啦。母體會同胎兒發生強裂排斥反應,嚴重起上黎,一屍兩命。」林生話。

「...」我給上電話。我好快就做左決定,就係要杏子進行墮胎。我唔會比吸血鬼bb殺死杏子。

呢一晚我地嘈左場大交。杏子話就算幾辛苦都想生bb,呢個係佢地做女人既使命,又話佢父母都年事已高,好想見到孫仔,乜乜物物。但佢完全唔明白,佢肚入面果個係吸血鬼bb,隨時羅佢命之餘,將來既日子都要無數人類獻上生命。

但其實最爭扎果個係我。一心想由我開始改變成個吸血鬼界,同人類共存,比林生同佢d fd笑鳩我,到到而家反要人類捱苦,捱刀,捱手術。我開始唔知自己做緊d咩。 我去日本其實係做咩??

「劉先生,手術非常成功。 」色色衫戴住口罩既醫生講。

一星期過去了。杏子即使點反對,我都要佢墮左個吸血鬼bb去。不過我既好意佢似乎唔能夠理解,係手術之後既足足三個月佢都嬲緊我。佢話我奪去左佢既所有野。佢生活係痛苦之中,佢話每晚都訓唔到覺,都幻想緊個bb係度望住佢。

有時真係不得不佩服人類既幻想 。吸血鬼bb既靈魂,鼻高天狗已經幫我安頓好左。我都同鬼b講左聲唔好意思,因為我地其實未準備好。我仲比鬼b既靈魂屌柒我:「未準備好咪撚學人生啦!」

順帶一提,個鬼bb係女仔黎。 有緣無份。

「你真係無事呀嘛?吸血鬼?」帶住口罩、帶關西口音既裂口女問我。

「我只覺得我已經係吸血鬼,仲走去做人類做既野真係好戇鳩 。」我垂頭喪氣。

「做妖怪既,唔怨得咁多。你睇全日本得返我一個裂口族,我咪又係要生存落去。加油。」裂口女雖然非常由衷,不過我完全聽唔入耳。

「黎,比你。」身高係我三倍既鼻高天狗突然係我隔離降落,羅住把日本刀隊比我。「妖刀村正。」

「玩我咩,我自己都搞唔掂,仲要照顧埋村正呀 ?」我話。

我唔洗你照顧。」把刀自己出聲。「我食鹽多過你食米。

「袋好啦,總有一日用得著既。」鼻高天狗話。「妖刀村正可以幫你殺人不留名。」

「可能啦,可能有日我切腹自盡會用得著。 」我話。

「開始人生新一頁吧。」天狗用力拍翼,飛走左。

-------------------------------------------

「杏子,我買左銅鑼燒呀。」我係呢個得200尺既單位度,行近我既老婆黑木杏子。「快d食啦 。」

杏子唔理我,只係望住個窗嘴嗡嗡。我不知幾想同佢講鬼b一早過左上野果邊有戶田中家度投胎 ,不過佢唔會信我。

「唉,本身想你做隻飽鬼上路。」我爬上床。「長痛不如短痛啦 ?」

我見杏子無回應我既意思,於是按住佢膊頭,用力一口咬入佢頸部既嫩肉之中,熱血不斷湧出。

『你總有一日知我係為你好。』我望住已經離開身體既杏子講。
第112回 - 我諗返起V

2017年,夜晚,唐樓(前恐子總部)

「唔好喊啦,我知你為我好。當時我唔知嘛。」杏子用我女吸血鬼既身體同我講野。

『哈,我邊有喊 。』我話。我見到玻璃佬係度喊苦喊忽唔知做乜春,想喊出聲又唔喊咁。我幾想踢佢一腳,叫佢男人老狗聽故就咪喊!

『嗚嗚嗚... 』Lora喊得好撚難聽。明知自己係鬼就咪喊啦嘛

『我係失敗既人類 。』我話。

杏子搖頭。「人類既執悟,有時真係成世人都放唔低,要到死左之後生知道原來自己有幾無知。」

雖然我都覺得果時都係杏子衰格架啦成件事 ,根本佢唔嬲咁耐咁大執念,根本我就唔洗殺佢。不過我又唔會咁直接講架嘛

「我死左之後,揀左係2001年既香港出世。我同摩耳甫斯講,我有個人好想守護住 。」杏子望住我。「摩耳甫斯本來唔肯比我係人世以外既時間留係地球,應該要去月球果邊。不過後來我打動左佢。我係做人以外時時間,就可以由1972年開始,做一個人既守護靈。」

『..我出世果年? 』我話。

「你今世所有事我都同你一齊經歷過。我暗中保護左你...16次,你都未發現到我。 」杏子笑住話。「係今次你先發現到我 。」

『哈,哈哈,我一向靈力都唔係好高嘛 。』我有點慚愧。老老豆豆,我都係上次Lora係度打趣話我可能都有背後靈,我先至真正去feel下。

「我都係時候走啦 。」杏子開始眼濕濕。

『走?走去邊呀?唔好走呀!守護我啦 。』我話。

「你已經有更好既背後靈啦 。」杏子用手指抹走眼淚。

『Lora?Lora佢走架啦,報左仇架啦佢。佢要跟佢個人類主人走架應該,我收留住架咋。

「好多野都係緣份黎既 。」杏子話。「你同Lora可以做到拍檔都係緣份 。」

『喂,咪走呀喂! 』我話。

「我地今世仲會有機會再見。記得對我好d,唔好太粗暴。我只係十六歲,仲係咩都唔識,唔記得你架。你想見我,就由頭追多我一次啦 。」杏子講完,女吸血鬼既身體就失去左重心,訓左地下。

『杏子---!! 唔好走呀

黑木杏子

羅日本刀既吸血鬼
呢兩日出左4回 本身係兩回既不過太長

我星期六暫休一日
assignment太多 要開始做 可能要再請下假,正皮請繼續
專心做功課啦,我等得架

不過唔知其他人...
有洋蔥
杏子

做咩變左洋蔥故
文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞