【少甜】【獵奇】【九唔搭八】《吸血鬼係香港搵食真係好撚艱難》

431 回覆
96 Like 5 Dislike
華仔老婆係背後靈,但係又投左胎已經16歲
好獵奇 好九唔搭八
但係我鐘意

佢搵埋16歲個老婆幫手咪天下無敵?
死咗又有佢老婆做替身,華仔本身又多能力

不過佢老婆見到12隻愛麗絲嘅時候都米話唔驚
開後宮
咁可以同rose + alice玩les 3p
3p好難寫
3p好難寫

乜宜家16歲入大學既咩
3p好難寫

乜宜家16歲入大學既咩

有得跳級架嘛 其實我都唔知
3p好難寫

上網睇下d甜故做reference
3p好難寫

盡做啦
呢排assignment 期又要搞模型舖
文呢
3p好難寫

乜宜家16歲入大學既咩

沈詩鈞9歲入u la
3p好難寫

盡做啦

讀緊part time?
第108回 - 我諗返起

黑木杏子,係我第一個識得既日本妹。

記得當時大約係2004年,十幾年前。當時我做左吸血鬼無幾耐,仲好年輕,不斷同我師父Dio講,人類唔單單係食物,係有血有肉有人性既。哈,真係諗返起都覺得戇鳩鳩

我識左呢個同我兩性相悅既日本妹之後,好快就結埋婚。因為香港既經濟唔係幾好,於是我告別左Dio,同杏子飛左去日本生活。日本呢,就一直係我夢寐以求既地方,我真係好想係果度住一世 。因為有機會撞到AV女優架嘛!我果時心諗。

不過一日吸血鬼,一世都吸血鬼。因為我吸血鬼既身份,每隔一兩個星期都會暪住老闆同杏子,出左去捉人黎吸血。

吸血鬼,點解會出現係東京?」帶住關西口音既女人係光照到既地方望左入黎後巷。呢個時候既我剛剛吸完血。我仲好記得當下我仲同條女屍講左句唔好意思,殺左你添

「肚餓就要搵食,天經地義。 」我回答。

跟我黎。」戴住口罩既長頭髮女人回答。

係人類眼中,日本係一個文化獨特,守規則既國家,動漫迷既天堂。不過係我地妖怪眼中,亦都係天堂。因為除左妖怪之外,仲有一班人類都鐘意以人類為食糧。

「請。」女人帶我經過一間屋後既秘道去到一個地下房間。佢指住我眼前一個被綁住既裸女,腳已經被斬去,只一堆布料包住傷口。但人仲未死係度發出痛苦既叫聲

「呀呢呀多。」我回應。同日本鬼怪打交道一定要好客氣,而且要帶少少俠氣咁講野先唔會比人鄙視呀嘛 ,話哂外地人唔多唔少比人歧視。

「條女你捉架?」我問果個女人。

「唔會,通常我一啖食哂成個人。」女人除底口罩,露出佢果個比正常人長一倍既嘴巴。佢就係好撚出名既裂口女(口裂け女),個嘴角兩邊唔知係咪佢自己故意用刀界開左咁,不過我估都係天生

答謝左裂口女既食物,佢同我講搵日帶我去見一班專為我地提供食糧既人類喎。

你話係香港搵食艱難,日本一樣唔好得好邊。佢地階級觀念太重,每次返工我都要同佢地鞠躬行禮,仲要行到90度,爭在未跪底,真係忍到我想一拳打爆哂d日本仔。於是,我有次終於忍唔住,一日入面殺左5個人。

日本另一個有趣既地方就係,非常高效率。死屍?怕咩呀...有佢地呀嘛

「勞煩你,下次唔好咁明目張膽。」裂口女話。佢又同我見面了。雖然佢好撚醜樣,但我feel到佢對我有好感

係一邊望住我,樣子極度兇狠既,係東京地膽,鼻高天狗。佢係法力極度高強既妖怪,而家能夠停止時間慢慢處理死屍,都係出自佢既法力。另一個幫我食緊死屍既,係酒吞童子,佢好撚識食,平時只會食女人乳房。今日真係破例,斬豬肉咁同我pack好哂d死屍。

「仲有兩條點處置?」我指住被我撕斷手臂而流血電死既男人,同另一個頭骨被我一拳打穿既眼鏡佬。

「我地會賣比人類。」鼻高天狗個樣極度兇狠,聲音非常沙啞。「好多人鐘意買死屍 。」
3p好難寫

乜宜家16歲入大學既咩

沈詩鈞9歲入u la

我唔想想像呢個細路落我個故度 佢大個左變到好柒

天狗
日本妖怪都出埋
日本妖怪都出埋

3p好難寫

盡做啦

讀緊part time?

Full time 你信唔信
日本妖怪都出埋

日本鬼好有特色
日本妖怪都出埋

日本鬼好有特色

agger
蒙頭入閘啦重講!

咁都比你搵到件咁正嘅裂口女
蒙頭入閘啦重講!

呢幾回講老婆,唔會點比戲份裂口女
蒙頭入閘啦重講!

呢幾回講老婆,唔會點比戲份裂口女

老婆都ok,不過唔會係16歲幼齒掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞