【少甜】【獵奇】【九唔搭八】《吸血鬼係香港搵食真係好撚艱難》

431 回覆
96 Like 5 Dislike
推下先
第96回 - 大茶飯!!

撒旦娜​嘴角微微上揚,佢秀麗既面上帶住一點奸險。「我要有條件交換。」

「得!」我禁住撒旦娜個嘴唇 。「我知你想講咩。」

撒旦娜錫左我手指一啖。「 咁聰明?不過我都估到你會估到我想講咩。」

「哦?咁我都估到你估到我估到你想講咩 。」我話。

「我一早估到你會咁講...之後你仲會話你估到我估到你估到我估到我想講咩呀嘛。 」撒旦娜出奇地好耐性 。如果佢係我同族,我一定即刻溝左佢呢種咁好玩又咁叻既女人。

殺天使。」我話。

「哈哈。」撒旦娜開心得紅都面左少少。其實都唔難估呀,因為無實體既生物我都無遇過幾多,就得天使。「你仲記得上次我同你講要小心班天使呀?」

撒旦娜羅左張佢自己畫既畫出黎,真係鬼畫符咁。「我想你幫我殺左呢隻野...佢以前係我部下,我忍左佢幾千年。佢耐唔耐會性騷擾我。」撒旦娜話。

「咁撚丑樣既?」我望住畫入面隻完全唔係人形,生得好似一隻巨型蝌蚪既天使話。

「點姐?幫我殺左佢..」撒旦娜摸住我大脾。「我比返幾千萬港紙你慢慢洗呢?」

對佢地黎講,人類世界既貨幣就好似人類燒衣紙咁。話幾多就幾多,好似變魔術咁。

幾千萬?正喎,我要求唔多,羅返五百萬買一買樓成家立室,然後羅多五百買樓收租,都仲有兩千萬渣手喎!喂有得諗喎。 講真呀,成日寄居係dio度都唔係唔好,話哂我師父。不過而家越黎越多人呀嘛 話時話越黎越多Alice,都真係要買返間大屋先得喇

唔洗諗啦,咁正既工。

我拒絕。」我話。

撒旦娜有少少驚訝。「點解呀?唔夠多?」

「唔係唔夠多...不過...天使多太強喇..我唔想得罪成個神界 。」我話。「老子什麼鬼都怕 你想我死都唔洗用呢招既 。」

「車 。」撒旦娜嬲嬲豬。

我行前一步,幫撒旦娜按摩膊頭。「唔好咁啦~最多我幫你第樣野 。」

「..我又諗唔到要你幫乜喎 。」撒旦娜話。「諗到我再話你知啦。」

「多謝撒旦娜姐姐 。」

「哼,有禮物收就姐姐,上次我無野比你果時就叫我食屎 。」

「...咁撚好記性既你 。」

「咪諗住呃我..我乜都記得 。」撒旦娜講完就變左陣煙消失左。真係好型。

「喂...你應該唔會諗住係太平間繼續對佢性幻想架可? 」我手上既新武器Lora話。

「收皮啦你。

=================================

「唔洗打包喇,我飽喇。 」我同Dio講。「同埋你所謂打包都係去紅十字會d車度m d血出黎架咋喎,咁叫打包咩?

「係呀,你睇大仙啜得幾開心 ?」Dio指住地下隻大仙。

「咦~~~唔新鮮 ​。」

雖然我頭先飲d死屍血都唔新鮮。不過咪當食壽司囉,凍凍地。
比呢隻野性騷擾都米話唔驚
都唔知佢會用邊part黎騷擾人
有文
啲天使真係好撚肉酸
啲天使真係好撚肉酸

喱個故事某程度上係現實人物寫照
毒撚(天使)肉酸 但心地善良
MK仔(魔鬼)型英帥 但到處散佈仇恨

啲天使真係好撚肉酸

喱個故事某程度上係現實人物寫照
毒撚(天使)肉酸 但心地善良
MK仔(魔鬼)型英帥 但到處散佈仇恨

我自己覺得天使都好仆街

文呢
今日多野做請一請假
你的正皮是我寫故的動力
今日多野做請一請假
你的正皮是我寫故的動力

請假未?
好 出故
第97回 - 濕鳩機械人再臨

「今日呢個重大既會議,我相信大家都知道原因。我地既目標好簡單,就係剷除香港所有恐怖分子!!

台上面講野呢條西裝友,就算唔係老闆都應該係第2把交椅啦掛。嘩你望下佢,咁大肚腩點行動呀?

喂你望呢個望呢個,死人光頭佬呀,你逗幾錢人工一個月呀?係度恰眼訓?我尋晚落街吸血都未眼訓啦。

嘩你望呢條女?哇對波堅到我好想走去狂奶 。不過我既目標應該高d,唔應該再搞人類架喇 。不過老老豆豆,唔搞人類又真係無野好搞

「喂你認真少少好唔好呀? 」坐係我隔離既靚女,就係我同team既同事,Rose喇。「你望住馬小姐做乜呀?

「你理得我姐。 」我繼續左望右望。

今日係殺手公司crossover香港警察開既會。當然,我地要扮成著西裝既警員混入真正既警察之中啦。表面上係警察大會,實際上混有唔少外援。

咩話?你地覺得好奇怪?傻豬黎既,乜我無講過,殺手其實係under政府既一個秘密部門架咩?我地係任何政府機關都有pass。即係好似以前既「東廠」或者「錦衣衛」。

「我好擔心呀..尋晚一睇到單恐襲新聞...我好驚下一個係我..或者你.. 」Rose話。

「哦?哦...」我左望右望,搵下見唔見愛CK魔人。不過好似唔多見喎。

「點解你成日都好似咩都唔關你事咁既態度架?」Rose嬲嬲了。佢嬲起上黎個樣更可愛。不過佢係Les的。咁的確人類既事又唔多關我事架喎。我只擔心今次行動有無叉雞飯食架咋喎

「你幾時會變身比我睇?」Rose話。佢指緊我改變全身DNA染色體成女性結構果個過程,呢個過程係靠大仙帶黎外星技術完成的。

「唔變啦,好地地變乜呀,又唔係做野。」我話。

「...鐘意另一個你。」Rose紅都面哂。

「屌你係咪女仔黎架?咁撚主動既?

「今次因為程況危急!!所以上頭已經批准左,可以使用無人操作戰鬥警察FXX系!!」一哥講完,全場鼓舞,有人開始尖叫歡呼。

「嘩屌,無啦啦叫乜春呀..嚇撚死人咩... 」我話。

「上次我地做測試果個機械人呀..FXX系列,已經可以投入實戰啦。 」Rose睇黎都好興奮。

「上次搵槍隊住我果個?唔係掛。 」。

「有請開發部主任介乎FXX系K5型號功能同用法...」一哥話。

我無留心聽一哥講咩,之後有個博士咁既柒碌走左入黎講Powerpoint,悶到我嘔電。佢只係話,機械人改良左,開始使用簡單人工智能比佢自行識別敵人之類既野啦。不過我自己對人工智能真係無乜好感。

話說有次隊酒溝女,有條大舊佬走埋黎同我講佢係什麼纖滅者TX,我即刻就笑鳩佢中二病,點知原來佢真係機械人黎 佢除左自己塊面,入面條機械人 嚇到我屎都瀨埋。呢個俄國人工智能好戇鳩的,佢唔知自己嚇親我,仲係度講一大堆我唔想聽既廢話,最後比我拆開哂羅黎砌高達

希望警察果個FXX有d睇頭啦,話時話點解唔叫FFX?播住sugar baby黎掃班isis都咪話唔過癮呀嘛

無人推
點解你間舖個page個pro pic可以咁靚

串我咋掛我d fd 個個話柒
我又唔想俾成皮專業design 小本生意

係啊你咁醒嘅
點解你間舖個page個pro pic可以咁靚

串我咋掛我d fd 個個話柒
我又唔想俾成皮專業design 小本生意

係啊你咁醒嘅

比錢人整左個新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞