【少甜】【獵奇】【九唔搭八】《吸血鬼係香港搵食真係好撚艱難》

431 回覆
96 Like 5 Dislike
中陰身都出埋

星期一例假
等出文
文呢?
More正皮
皮已正
我個1001無左
我個1001無左

我個1001無左

星期二啦
幾點出文
幾點出文

而家出
第95回 - 鬼呀III

「撒旦娜姐姐 。」我忍唔住叫左出黎。撒旦娜雖然係人類眼中既魔鬼,不過對我呢個吸血鬼黎講,佢就好似姐姐咁睇住我。而我呢個從來未有過家姐既人,當然非常受落有一個靚姐姐照顧我啦 軍官召喚唔該

「吸血鬼仔,去完夢世界返黎都唔搵我?」撒旦娜摸我塊面。七原罪中既「色慾」,撒旦娜表現得巨細無遺。

「搵你有金執咩? 」我回應。

「哎喲~」撒旦娜把聲好姣。「你唔知咩?全世界80%既財富都由我控制架喎~~」

佢講得無錯。好多神秘組織、秘密結社都同撒旦娜有關。我當然唔會理會咁多人類結社既事啦,不過..為左多讀者既人身安全,你地都係唔好知太多

「咁你分d黎洗下啦好嘛 」我話。

撒旦娜笑左。「分比你都得,不過我要做埋d手尾先。」

「咩手尾?

「可憐鬼仔,係時候上天堂啦。」撒旦娜輕輕一彈手指,中陰身就消失左。

「喂,由你帶人上天堂唔係幾適合喎 」我話。不過佢又的確以前係天使長黎既 墮天使就係佢個稱號。

「主人 」Lora喊咁口。唉,唔好咁啦,人誰無死呢?

「唔洗喊,你都要上天堂。」撒旦娜雙眼發出殺氣既紅光。

「喂喂喂...咪住先。」我走埋去遮住Lora。「你殺佢之問下佢有咩遺言呀嘛?」

「唔洗遺言。因為分開人類同背後靈既,就係我。」撒旦娜話。

「點解要咁做 」我話。

「ISIS全部係我支配之下。現金需要流動,人間自然就要有少少事件發生。知道得太多既靈體,全部都會阻住我。」撒旦娜真係好無情。

換言之,今次恐襲既原因同撒旦娜有關。不過我其實都預料到既,魔族既食糧就係人類恐懼時發放出既能量。地球之所以仲有紛爭,都係因為魔族既利誘。不過咁,我又唔係好想Lora死。

「不如咁啦,反正佢主人都死左,不如佢就交比我啦,費事你出手呀嘛?」我話。不過呢個原因講唔通,因為撒旦她郁下手指就可以送Lora上天堂,都唔係咩費勁既工作。

「你想做咩?」撒旦娜話。

「姐姐,你知我不嬲唔識魔法架。 」我一路講,一路右手摸去Lora胸部位置。「我覺得有返一件魔攻武器,係十分應該既事 。」

我用力握緊拳頭,Lora發出「啊~~」既叫聲,幾成一團光。

「...好啦。」撒旦娜用佢最高強既魔力,將Lora重新塑造成一件冰藍色既斧頭。無實體既斧頭,對有實體既人類無咩傷害,不過對其它妖怪就..

「多謝姐姐 。你真係好靚女。 」我話。

「賣口乖。」撒旦娜都嘴角上揚。點會有女人唔鐘意比人讚呢?「香港吸血鬼特別識讚人。」

「多幾隻之後可能唔係架啦。

「不過我有個交換條件。」撒旦娜話。

﹡軍官,高登會員編號135028,每遇到有關"家姐"的post,都會出現。收藏大量有關姊弟情的色情漫畫。
點解你間舖個page個pro pic可以咁靚
點解你間舖個page個pro pic可以咁靚

串我咋掛我d fd 個個話柒
我又唔想俾成皮專業design 小本生意
Lora變左武器,可唔可以變返人樣?
你講到撒旦娜姐姐好正咁
不過吸血華好似唔夠班啪佢
Btw 咁就多咗樣武器 仲要有撒旦娜加持 玩哂啦
Lora變左武器,可唔可以變返人樣?

可以
你講到撒旦娜姐姐好正咁
不過吸血華好似唔夠班啪佢
Btw 咁就多咗樣武器 仲要有撒旦娜加持 玩哂啦

又無講到咁神既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞