不規則分享 | 化妝品 + 護膚 31

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
燒傷用邊款
平時用BB頭同RAY 做完pico同Hifu用avene 再搽積雪草同楠竹
正常都會愈打愈高度數 因為會適應左
我覺得同平貴無關係
個人覺得針清唔痛,有心機慢慢幫你挑
清完d 暗粒第日都冇再發
(好怕d 針完第日又發炎)
價錢都可以接受,大約500~600
不過one man show,
要排booking 同約左唔改得
上兩個星期買咗Colourpop一盒眼影同唇膏,
早幾日到手,眼影好出色,
用掃輕輕一掂再上眼已經好顯色。
唇膏都係!
勁推!
有無人知covermark 個新粉餅到底幾時出
諗緊叫人日本幫我買,但唔知用開jusme個色號得唔得
擠完油脂粒 留左印 個位有紅點 突起見到啲微絲血管
有冇人知點搞 幾個月啦
你本身想改善咩皮膚問題先?
淡斑 美白 拉提
laser完會有d肉眼睇唔到嘅傷做完一定要用精華同勁保濕
約一星期會好返哂
買Package 大約2000蚊次 最少買4/5次
Ps敏感肌唔好做
Calming :
日本royal/安瓶
京都抹茶小町
Dr Jart 積雪草 呢個平好多

Hydrating :
森田藥妝 全日極保濕 (唔好屌 好野黎)
Mandom Barrier Repair 玫瑰果油亮肌保濕面膜 (極滋潤)
最緊要保濕完要鎖水
同埋搽啲gel /cream/甚至凡士林

最好就真係用修復型嘅精華啦,始終好多睇唔見嘅傷口喺面。
有冇絲推薦清爽不油膩又高spf嘅防曬 試Biore藍色個支都覺得好油好厚重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞