不規則分享 | 化妝品 + 護膚 31

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
我有睇有回應呀辛苦晒絲打
多謝多謝 快d去買啦
如果臉易水腫 加佢同乳液一齊按臉幾有用
我係想去黑眼圈
諗緊買inkey list定to好
有冇絲兩個都用過
有無人試過albion健康水?

上網睇幾多好評 但都幾貴下
唔好意思各位,借個位宣傳

818百萬人大遊行
黑警還眼
五大訴求,缺一不可

依家開始全民投入宣傳工作
各區連儂牆、airdrop、派街招、擺街站
facebook instagram瘋狂轉貼文宣

文宣source:
https://t.me/hkposter777
https://t.me/hkstandstrong_promo

香港人重要日程:
8月15日:稅局接收工(1200稅務大樓)
8月16日:學界萬人炒聯手萬人集會(2000遮打花園)
8月17日:教師大遊行(1100遮打花園)
8月17日:光復紅土(1530紅磡馬頭)
8月18日:民陣大遊行(1500維園)
8月24日:觀塘大遊行(1300駿業街球場)
8月25日:荃葵青遊街(1400葵青劇院集合)
各位手足,到時見!
試過 我覺得未講到佢咁誇張
而且下下濕敷都幾肉赤
個時見蘇寧網減價先買
唔會再回購

利申:身邊有40+ 同事用
不過要買都去日本買 抵啲
試下kate
好似60幾蚊
都幾好用
好臭
個隻皂味 我覺得好香 好舒服
我都想知
8.16 學界-Stand With Hong Kong聯手萬人集會!國際本土戰線會師!
「英美港盟 主權在民」集會
日子:16/8(五)
時間:8:00-10:00 pm
地點:遮打花園

(1) 英國確認中國違反《中英聯合聲明》國際條約;
(2) 英美國會各自制訂通過香港人權民主法案,制裁損害香港自治、自由、人權與民主的官員,如凍結他們的英美資產、禁止他們入境。

#反送中活動
絲打可唔可以分享吓Laura Mercier secret camouflage(兩格遮瑕)
Maybelline fit me
唔乾又夠遮又持久
多謝分享
cpb同la prairie碎粉我都有
個人覺得la prairie>>>>>>cpb
lp係濕潤啲嘅粉質 更貼更long lasting
但我手上個款係舊版 用左半年都仲未用哂細個盒
呢兩盒碎粉相信五年都用唔哂
lp新版貴左好多
留名睇包膠
Maybelline 遮暇筆得唔得?
最深色嗰支好似帶橙調,應該遮到
筆我無用過
剩係試過fit me
覺得好用過手上有嘅jeffree star同nyx六色
同埋唔會點甩
想問美白精華係咪Kiehl‘s 透明個隻性價比係咪最高?
我睇其他人講話用完可能會出斑
另外保濕加收毛孔精華大家話Estee launder個advanced night repair 好啲定shiseido紅樽好呢?
to不了,黑眼圈去唔到,眼紋去唔到,保濕效果冇,但係唔知關唔關佢事,我眼周隔離啲毛孔好似細左
係呀 lp舊好似唔使$1000
但新加左藍魚子 就要$1800
我用完cdp試下藍魚子lp先
Lp新出個洗面卸妝balm好用
包膠lp藍魚子碎粉?
嚟緊去日本 cdp係咪會平好多
20% 左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞